- 27 Лис 2025
- 1
- Нікнейм гравця
- Wilham Ravage
- Статичний ID гравця
- 18473
- Ваш нікнейм
- Marian Gopchuk
- Ваш статичний ID
- 30016
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- @TheRealMaryan (ТГ)
- Суть скарги
- Повідомляю про ситуацію, яка сталася під час мого руху по дорозі. Я не впорався з керуванням транспортного засобу та здійснив виїзд на тротуар поблизу ЛСПД, внаслідок чого сталося наїзд на співробітника. Після цього утворилася дорожньо-транспортна пригода з іншою особою, яка покинула місце події. Я намагався поїхати за нею, однак на розвороті випадково здійснив наїзд на співробітника ЛСПД, який вибіг на проїзну частину. Після наїзду я не зупинився, а продовжив рух, після чого співробітник відкрив по мені вогонь та смертельно уразив.
Незважаючи на обставини, мене було затримано за пунктом 2.5, хоча я вважаю, що моя вина у цій частині є сумнівною, оскільки сам співробітник вибіг на дорогу, створивши небезпечну ситуацію.
Під час постпроцесуальних дій співробітник діяв непрофесійно та з порушеннями процедури. Зокрема:
демонстрував мені жетон, коли я стояв до нього спиною;
використовував телефон у процесі, хоча джерело його походження невідоме;
проводив обшук без рукавичок і без належної підготовки.
Ці дії свідчать про недостатню підготовку співробітника та його невідповідність службовим стандартам. Вважаю, що йому необхідно винести попередження .
- Доказ порушення з боку іншого гравця
START20 - Ваша знижка в 20%
Файли можуть бути видалені, але не ваша знижка! Отримайте -20% на продовження зберігання. Використовуйте промокод START20 та захистіть свої файли
fex.net
- Дата та таймкод порушення
- З 5:05 по закінчення фрапсу
Повідомляю про ситуацію, яка сталася під час мого руху по дорозі. Я не впорався з керуванням транспортного засобу та здійснив виїзд на тротуар поблизу ЛСПД, внаслідок чого сталося наїзд на співробітника. Після цього утворилася дорожньо-транспортна пригода з іншою особою, яка покинула місце події. Я намагався поїхати за нею, однак на розвороті випадково здійснив наїзд на співробітника ЛСПД, який вибіг на проїзну частину. Після наїзду я не зупинився, а продовжив рух, після чого співробітник відкрив по мені вогонь та смертельно уразив.
Незважаючи на обставини, мене було затримано за пунктом 2.5, хоча я вважаю, що моя вина у цій частині є сумнівною, оскільки сам співробітник вибіг на дорогу, створивши небезпечну ситуацію.
Під час постпроцесуальних дій співробітник діяв непрофесійно та з порушеннями процедури. Зокрема:
Ці дії свідчать про недостатню підготовку співробітника та його невідповідність службовим стандартам. Вважаю, що йому необхідно винести попередження.
Ці дії свідчать про недостатню підготовку співробітника та його невідповідність службовим стандартам. Вважаю, що йому необхідно винести попередження.