Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tima_Pilot

Дослідник
19 Лют 2025
13
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Unknown
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #3608
  3. Ваш нікнейм: Tommy Blackwell
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #14425
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): tima_pilot737 (discrod)
  6. Суть скарги: Був на івенті "Дербі на авіаносці" де суть полягала в тому, що адміни на грузовиках мають спихнути гравців на авто за межі авіаносця. В один момент мене вбив гравець зі снайперської гвинтівки. Я вирішив про всяк випадок вточнити, чи це не адмін, щоб переконатись, що такого не мало бути. Мені в репорт відповіли, що даний гравець не адмін, а отже, я думаю, що вбивство зі снайперської гвинтівки не входило в плани івенту Дербі. Пишу скаргу більше через те, що через цю смерть у мене випав тазер (Хоча я був за кермом) і я дуже хотів би його повернути. Якщо є така можливість, буду дуже вдячний. На відкаті чудово видно, як він випав. Додаю також скріншоти з репорту, де мені порадили написати скаргу на форум.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): *відеовідкат* (timecode: 02:25) | *скріни з репорту*
  8. Дата та таймкод порушення: 23.03.2025 20:24 (UTC+2)

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, Шановний Гравець.
переношу в відповідний розділ

[На розгляді]

Martin Diaz

Козак
10 Гру 2024
45
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець #3608 вже отримав покарання підчас цього івенту за перешкоду іншим людям

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі