Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Mossad Castro | Видача мута не по формі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Whini

Новий гравець
25 Гру 2024
6
  1. Нікнейм адміністратора: Mossad Castro
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Nazar Brooks | #1447
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord - gofag30
  4. Суть скарги: До цього стався інцидент, начебто пов'язаний із ДМ, але це не так важливо, бо ситуація була спірна — можливо, я десь був неправий, можливо, адмін. Повторюся, це не головне.Коли мені видали покарання за той інцидент, я вирішив уточнити, де саме проявився ДМ і в чому була моя провина. Чесно кажучи, мене трохи «підгоріло», бо це вже не перший раз, коли трапляються подібні ситуації: хтось провокує, а крайнім залишаюся я, бо десь порушив правила.
    У результаті я написав три матюки: "Б^@ть", "cу#a", "еб@#ь", за що адмін видав мені мут на 120 хвилин. Але я перечитав правила проєкту і не знайшов там пункту, який би забороняв використання нецензурних слів саме в репорті. Також адмін вказав причину письмово, а якщо я не помиляюся — так робити не можна.
    Тому прошу, якщо такий пункт у правилах усе ж існує, наведіть його, щоб наступного разу я знав і більше так не робив.
    А якщо ж виявиться, що адмін видав покарання не за правилами, прошу, щоб він теж поніс відповідальність за свої дії.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://youtu.be/B3HifEteXxQ
  6. Дата видачі покарання: 15.09.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Розумію Ваше роздратування, як від ситуації з гравцем, так і від ситуації, що склалась в цілому.
Адміністратор видав покарання згідно регламенту.
На майбутнє, краще при порушеннях з боку іншого гравця робіть відкат та заливайте скаргу на форум. Не відповідаючи порушенням на порушення. Це збереже нерви та час.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі