- 11 Кві 2025
- 41
- Нікнейм адміністратора:
- Особистий нікнейм / статичне ід: 16894
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): a.reedz
- Суть скарги: начнем с ПГ:
1) если рп ситуация начинается с нарушения базового правила рп режима это уже не рп ситуация
2) то что я указал им на нарушенное ими же правило - не пг
Продолжим: не увидел наказания по следующим нарушениям:
1.13. Заборонено пограбування та викрадення в місті (крім гетто) | Demorgan 15-60 хвилин. - гетто - цветные квадратики. не вижу цветных квадратиков по этой трассе (за исключением маленького уголка в котором они меня протаранили)
1.12. Заборонено вбивати/грабувати/викрадати співробітників EMS, водіїв і пасажирів автобусів, таксі (1 рівня), далекобійників, снігоприбиральників, каміняра та лісоруба. Заборонено викликати медиків для будь-яких кримінальних дій | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 7-14 днів / HardBan 5 днів.
Примітка: дозволено грабувати далекобійників від 4 осіб на двох авто.(фракційний колір) вбивати дозволено за наявності ІС причини (IC причины у них не было, было сказано выйти из машины и дан отсчет - я вышел)
2.8 Будь-яке пограбування має відбуватись по вищевказаним правилам та з дотриманням RolePlay логіки. | Demorgan 60 хвилин. / Warn
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 30-90 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів. - опять же ic причины не было
ну и то что я забыл указать в жалобе но админ мог бы раззуть глаза и сам это увидеть (но вместо этого он где-то нашел ПГ с моей стороны которого там не было):
5.1.2. “NRD” - NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в умовах, які неможливі для нього, а також водіння в неправдоподібній манері. Це також включає їзду по рейсах та інші подібні ситуації. | Demorgan 15-60 хвилин. - мужику МАШИНУ ФУРОЙ ПРОТАРАНИЛО он как ни в чем не бывало поехал дальше останавливать эту фуруDD
Я понимаю, засейвить своих дело святое, но не настолько очевидно же, братанчик) Лютейшего кринжа навалил в данном случае - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№789-балласики-хотят-отлететь.8084/#post-27284
- Дата видачі покарання: 09/07