Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

sasevms

Козак
21 Вер 2025
46
  1. Нікнейм адміністратора: lil Rovenskiy
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Aleksandr Crew | #25671
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ovoshchevoz
  4. Суть скарги: Відбулась наступна ситуація, через недолік проекту (про який знає більшість адміністрації), якщо ти вперше за день заходиш в гру, та обираєш місце спавну "Мій дім", та після цього тебе крашить з гри і ти вже заходиш вдруге, не зачекавши 5 хв, відповідно є варіант спавну тільки на "Останнє місце". Відштовхуючись від логіки, останнім місцем спавну має бути будинок, але не в цьому випадку, тому що тут вже останнім місцем зараховує те місце з якого ти виходив в позаминулий раз.
    Звернувся я черговий раз з цією проблемою в репорт, тому що до цього склалася думка що адміністрація ознайомлена з цим, та без проблем допомогає з таким, але як виявилось допоки хелпери не беруть ці тікети в роботу, нижче прикладаю скріни з тікета, щоб краще було видно наскільки некоректно та борзо хелпери виконують свої обов'язки, до цього ж виникає додаткове питання чому на початку розмови ця особа не представляється, щоб я відразу мав розуміння що це є хелпер і відразу власноруч міг закрити тікет щоб не продовжувати цю возню.
    (Ідея з останніми змінами в роботі хелперів м'яко кажучи дуже не дуже)
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): Скрін 1 Скрін 2 Скрін 3
  6. Дата видачі покарання: 14.11.2025

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази та всі доводи, наведені у тікеті, хочу зазначити наступне:

1. Ви пишете як під цією скаргою, так і у тікеті, що вже звертались із подібною проблемою та що вам допомагали адміністратори. Однак, переглянувши всі ваші попередні тікети, я не знайшов звернення з таким запитом.
2. Стосовно того, що хелпер не представився — з ним буде проведено бесіду, і в подальшому це не повториться.
3. Щодо зазначеного вами “недоліку”. Адміністрація про нього не знала, тому просимо вас передати цю проблему в розділ “Баги” (клік).
4. Щодо твердження, що хелпер “борзо” відповідав у тікеті — я не побачив жодної агресії з його боку у вашу сторону.
5. Стосовно того, що вам не подобається новий формат роботи хелперів — вибачте, але керівному складу проєкту видніше, наскільки дієвою є ця система.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі