Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Kyryl Fenix || RP Bio

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kyryl Fenix

UG | Легенда
9 Жов 2024
4
Ім'я та прізвище:
- Kyryl Fenix 11.01.2000 (24 роки)

Стать:
- Чоловіча

Фотографія:
- поки не можу

Національність:
- Українець
Сімейний статус:
- Один з двох дітей

Рівень освіти:
- Вища освіта

Зовнішній вигляд:
- Темне волосся, сині очі, міцна постава

Дитинство:
Народився Kyryl 11.01.2000 у сім'ї науковців. Був у нього і брат близнюк-Eduard. Жили вони у місті Києві.
Дитинство у Кирила було досить веселе та цікаве. Навідміну від багатьох він з братом любили вчитися. І кожен клас з 1 по 8 вони закінчували з Похвальним листом.

Юність:
У 8 клас Кирил з братом поступили у найкрутішу школу України- Фізико-математичний ліцей при університеті ім. Т.Г.Шевченка. Там провчилися 3 роки до 11 класу. Навіть у цій школі зі складною навчальною програмою вони все одно закінчили всі 3 класи з Похвальним листом, а школу з золотою медаллю. Друзів було ще більше ніж в початковій школі. Тут всі один одному допомагали, підказували, вітали з перемогами і успіхом і співчували з проблем. Після закінчення школи шляхи рідних братів розійшлись.

Доросле життя:
- Kyryl після школи пішов вчитися на медика, але із-за війни в Україні взяв зброю у руки та пішов на фронт. Отримавши поранення, його доставили на лікування у Los-Santos.

Сучасний етап життя:
Зараз Кирил живе в Los Santos біля офісу FIB. Подав заявку на директора FIB і запросив брата стати його замісником, якщо він стане лідером. "Якщо я стану лідером,-каже Kyryl: тоді я продвину цю організацію вперед, бо в мене є дуже багато цікавих ідей для неї...".
Мрії та цілі:
- Kyryl мріє про посаду директора FIB/LSPD так як дуже добре знає функціонал цих фракцій.

Висновки:
- Kyryl відповідальна та чесна особистість. Досягає бажаного за будь яких обставин.

Останнє редагування:

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, переглянувши вашу біографію, виношу вердикт:

Біографія не містить відповідної кількості символів.

Прохання написати нову біографію з 5000+ символів без пробілу.

На данний час ваша біографія відмовлена.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі