Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Katrin | скарга на Akio Meyer

Snus88

Козак
26 Вер 2025
50
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
25547
Звʼязок з Вами
Qwerry_1110
Детальний опис скарги/ситуації
Скарга 1.
Видача покарання мені за те що стріляю на водійському. Але є виключення по даному покаранню. ((Виняток: погоня, коли обидві сторони перебувають на транспортних засобах, проїзд повз.))
Людина може стріляти як вперед так і в сторону. Машина не їхала, стояла на місці, фізично це більш ніж реально.

Хочу почути висновок за це більш чітко і щоб було точно зрозуміло як стріляти можна!

Інший момент.
В людину вистрілили і він повертається до групи з 5 осіб качати права. «шо ви собаки»
Це можливо ПГ ? Не вважаєте ?
Чомусь Акио це не бачить, а тільки що я з водійського вистрілив в правдоподібній манері!

Скарга 2.

Ситуація проста і зрозуміла.

Людина навмисно збиває мене, видно по швидкості.( тормозив і газ дав)
Буду вбивати людей і казати «сорян» і щоб ледь чутно було.( Метафорично)
Виходить з битою в двох людей зі зброєю вже. І намагається збити бабки на ремонт. Навіть після того як йому в ЛОБА зброю наставили.
ПГ + ДБ
Але адміністратор не прийняв скаргу по типу не зрозуміло що було до цього і тд.
Але й це не має значення, бо покарання є за що видавати - то видай. Гравець веде запис з лікарні + заливає на форум з цілю покарати мене за ДМ.( Залив скаргу то хай її розберуть) То не було РК, просто знайшов мене і почав качати.

Скарги які по 15 секунд з ліврп і не тільки він розглядає відразу, тут відеозапис 2 хвилини і раптом потрібен 30 хв відкат.

По цій скарзі прошу зробити розгляд як повної РП ситуації.

Таких скарг ну дуже багато.
Адміністратор не кваліфікований і не зацікавлений, видає покарання аби як.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967983-%D0%B4%D0%BC-1000.23416/#post-72620
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967998-dm-25547.23461/#post-72746
..

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі