- 14 Січ 2026
- 115
- Нікнейм адміністратора
- Kaia Swarovski
- Ваш статичний ID
- 31019
- Звʼязок з Вами
- tochnistdrugeimia
- Детальний опис скарги/ситуації
- Добрий день, Шановна Катерино! Сьогодні сталась дуже не приємна ситуація у вигляді деморгану в 90 хв. Ми з моєю червоною бандою поїхали займатись реальними крайм діями, а саме перекриттям поставки матеріалів, щоб мати з чого крафтити револьвери та бронежилети. Проте під час перекриття, поставивши свій красивий Benefactor J900 Boostline Червоного хромового кольору, я отримав покарання у вигляді деморгану за правило: 2.8. Перехоплення постачання повинно здійснюватися на транспорті, забарвленому у колір фракції.| Demorgan 90 хвилин. Можливо проблема в редуксі адміна, так як без редукса видно , що машина червоного кольору, так як і з більшістю редуксів(Буває, що на редуксах дуже сильно викручені бліки, і машина здається просто срібною). Я захотів вирішити проблему на місці, викликати адміна в офіційний дс канал та показати на демонстрації авто,проте адмін не вислухав мене. На мою думку покарання видано невірно, бо наскільки я пам’ятаю The Bloods Gang має основним кольором якраз таки червоний. Попрошу випустити мене з деморгану та видати компенсацію у вигладі 1.000.000 ігрової валюти за моральну шкоду(Мені здається це не моя проблема, що в людини не видно, що авто червоного кольору, функціонально в ЛСК воно червоне, і у всіх в кого не спитаю також червоне). Прошу переглянути компетенцію даного адміна, видати дисциплінарне стягнення,так як людина видає покарання ні за що, бо їй так захотілося. Нижче прикріплю фото авто від різних людей, щоб було наглядно видно як воно виглядає з різними редуксами:
upd: Заодно хотів би пом'якшення покарання 3.6 З.П.. На мою думку,на перший раз видавати бан за: "Передай привіт своїй шизі", є не розумно, і можна перевидати на мут.
- Посилання на докази
- https://imgpile.com/p/d3r8kzP#KsdtgBA
- Яке покарання оскаржуєте
- Demorgan 90 хвилин
Ban 3 дня
.