- 21 Лют 2025
- 13
Нікнейм адміністратора: Hermaeus Mora
Особистий нікнейм / статичне ід: 14642
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): tg\ds koteikachannel
Суть скарги: Спочатку ситуації розкажу, те що була людина в ІТТ LSPD і почала оскорбляти та токсічити на нас, я просто через клітку вдарив тайзером її, після чого він порушив правило Meta Gaming сказав "ооо на форум відлітаєте ********************************************************и за НРП відлітаєте" хоча це рп ситуація, яка несе в собі тільки рп процесс, тому що якщо людина хуліганить коли сидить строк свій в КПЗ то по рп процессу (це логічно) що ми маємо право вдарити тайзером людину шоб вона заспокоїлась. Після чого ця людина яка сиділа в КПЗ подала скаргу на мене на декількох моїх колег, за що всім 3 видали варни, хоча у відповіді адміністрації було написано цитую -
""гравець зі статичним айді 14642 порушили правила серверу:
"Прикріпляю нижче докази вище сказаного""
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
також доказ того як довго відповідав адміністратор.
Також на скріншоті вище було сказано адміністратором що ніби то він очікував поки я зайду, щоб перевидати, але після того як мені видали варн, я одразу зайшов на сервер і бігав ще хвилин 20 +-, і як зайшов одразу в репорт написав, але як бачите через скільки часу я получив відповідь, тому те що адміністратор сказав що очікував мене, з першого погляду виглядає ніби відмазка, тому що я одразу зайшов на сервер після видачі мені варну
Подача репорту була о 23:41
Відповідь надали в 00:29
Також прикріпляю посилання на саму скаргу
Дата видачі покарання: 03.07.25 23:41
Особистий нікнейм / статичне ід: 14642
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): tg\ds koteikachannel
Суть скарги: Спочатку ситуації розкажу, те що була людина в ІТТ LSPD і почала оскорбляти та токсічити на нас, я просто через клітку вдарив тайзером її, після чого він порушив правило Meta Gaming сказав "ооо на форум відлітаєте ********************************************************и за НРП відлітаєте" хоча це рп ситуація, яка несе в собі тільки рп процесс, тому що якщо людина хуліганить коли сидить строк свій в КПЗ то по рп процессу (це логічно) що ми маємо право вдарити тайзером людину шоб вона заспокоїлась. Після чого ця людина яка сиділа в КПЗ подала скаргу на мене на декількох моїх колег, за що всім 3 видали варни, хоча у відповіді адміністрації було написано цитую -
""гравець зі статичним айді 14642 порушили правила серверу:
Тобто мав бути деморган, в той час я сидів грав зі своєю сімьою, після чого мене відключає і вони кажуть шо мене відкинули варном, я думаю що за бред, починаю заходити на форум та дивлюсь скаргу, №330 Держ структур, після чого бачу що там написано що покарання 90хв деморгана, хоча і з цим покаранням я не згоден вище описав чому, але фіг би з ним, але адміністратор видав варн, після чого я зайшов написав репорт, в якому написав ""чому варн якщо в скарзі вами сказано що має бути деморган 90хв"" після чого пройшло 28 хвилин і мені ніхто не відповідав так як то була 12 година ночі, я пішов спати, на ранок бачу що на репорт відповіли спустя годину від подачі репорту, я рахую це не є адекватно, сказали шо варн знімуть очікую від ранку, адміністратор попросив звязатись з ним, та поки відповіді від нього ще не получив, так як я був в держ. структурі LSPD по вині адміністратора я злетів з посади своєї, а також я міг би вже відсидіти в деморгані та продовжити свій gameplay, але я сиджу і очікую поки мені нададуть відповідь, та перевидадуть покарання яке було видано не вірно адміністрацією, тому хочу якусь компенсацію получити, за це.5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 90 хвилин""
"Прикріпляю нижче докази вище сказаного""
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
також доказ того як довго відповідав адміністратор.
Також на скріншоті вище було сказано адміністратором що ніби то він очікував поки я зайду, щоб перевидати, але після того як мені видали варн, я одразу зайшов на сервер і бігав ще хвилин 20 +-, і як зайшов одразу в репорт написав, але як бачите через скільки часу я получив відповідь, тому те що адміністратор сказав що очікував мене, з першого погляду виглядає ніби відмазка, тому що я одразу зайшов на сервер після видачі мені варну
Подача репорту була о 23:41
Відповідь надали в 00:29
Також прикріпляю посилання на саму скаргу
Дата видачі покарання: 03.07.25 23:41
Останнє редагування: