Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто "Gromov" | "Швидке закривання скарги + не пояснення ситуації"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ban Laden

Козак
21 Кві 2025
3
  1. Нікнейм адміністратора: Gromov
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Ban Laden / 17172
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): travkinnnn (tg, discord)
  4. Суть скарги: Не маю притензій конкретно до адміна, скоріше не зрозуміло, чому так швидко закрили тему. Опис ситуації: подав скаргу на співробітників LSDP про НонРП затримання в зоні незаконної риболовлі. В самій скарзі все більш детально описано. Я хочу тут тільки додати деякі моменти, а саме: 1. Чому спочатку мені співробітники казали шо в них був «засланий козачок», а тепер виявляється шо в них був ордер, хоча мені цього ніхто не озвучив навіть близько. 2. Ордер був опублікований в 22:48, а мене вже затримали і повʼязали в наручники на березі в 22:49. Як вони так за 1 хвилину встигли забрати ордер, приїхати на місце і вже вдягти на мене наручники? 3. До адміністратора Gromov не скарга, лише питання, чому так швидко зарили тему, хоча в мене ще залишились питання, бо я впевнений, що там були порушення РП режиму. Тому і написав сюди скаргу, щоб отримати пояснення.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга на співробітників - https://forum.ukraine-gta5.com.ua/i...lspd-13510-15890-10127-nonrp-зaтримaння.5690/
  6. Дата видачі покарання: 06.05.2025

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Згідно регламенту подачі скарги на форумі ви повинні надати всі наявні докази одразу, щоб адміністратор якій розглядатиме скаргу, міг одразу розібрати та надати відповідь.
Адміністратор Gromov переглянув скаргу правильно та виніс вердикт згідно правил проекту.
Якщо ви хочете покарати даних гравців, ви можете це зробити за допомогою скарги в прокуратуру або суду першої інстанції та вирішити дане питання вже в рп процесі.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі