- 21 Кві 2025
- 3
- Нікнейм адміністратора: Gromov
- Особистий нікнейм / статичне ід: Ban Laden / 17172
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): travkinnnn (tg, discord)
- Суть скарги: Не маю притензій конкретно до адміна, скоріше не зрозуміло, чому так швидко закрили тему. Опис ситуації: подав скаргу на співробітників LSDP про НонРП затримання в зоні незаконної риболовлі. В самій скарзі все більш детально описано. Я хочу тут тільки додати деякі моменти, а саме: 1. Чому спочатку мені співробітники казали шо в них був «засланий козачок», а тепер виявляється шо в них був ордер, хоча мені цього ніхто не озвучив навіть близько. 2. Ордер був опублікований в 22:48, а мене вже затримали і повʼязали в наручники на березі в 22:49. Як вони так за 1 хвилину встигли забрати ордер, приїхати на місце і вже вдягти на мене наручники? 3. До адміністратора Gromov не скарга, лише питання, чому так швидко зарили тему, хоча в мене ще залишились питання, бо я впевнений, що там були порушення РП режиму. Тому і написав сюди скаргу, щоб отримати пояснення.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга на співробітників - https://forum.ukraine-gta5.com.ua/i...lspd-13510-15890-10127-nonrp-зaтримaння.5690/
- Дата видачі покарання: 06.05.2025