- 5 Лис 2025
- 49
- Нікнейм адміністратора: Drake Cross
- Особистий нікнейм / статичне ід: Dionis Stoun | #20378
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Tg: @Korifan_4ik Ds: korifan4ik
- Суть скарги:
Я отримав покарання за нібито порушення правил (DM у зеленій зоні) у вигляді Warn
На момент події я знаходився в зеленій зоні під час поставки боєприпасів. Порушник здійснив по мені наїзд транспортним засобом, що є протиправною дією та порушенням правил сервера.
Після удару я відреагував відповідно до ситуації, діючи в рамках РП-процесу та не маючи наміру порушувати правила.
Мої дії були спрямовані виключно на зупинку порушника та захист персонажа під час активної бойової дії (поставка).
Чому покарання вважаю неправомірним:
- Наїзд автомобілем є агресивною дією та причиною для реакції.
- Це була активна бойова дія (поставка), що змінює характер події.
- Мої дії не мали наміру завдати безпідставної шкоди та відповідали ігровій ситуації.
- Адміністратор не врахував контекст та рольову взаємодію.
- Покарання було видане без повного розгляду ситуації, та без надання в скарзі гравцем фрапсу хоча б на 5 хвилин, для повного пояснення сетуації.
- Такий зміст порушення карається 30-120 хвилин деморгану, але ніяк не варном виданим навіть не за MDM, а за звичайний DM in GZ.
Прошу:
– Переглянути ситуацію повторно.
– Перевірити логи
– Скасувати покарання як видане без врахування повної РП-ситуації.
– Провести бесіду з адміністратором щодо коректності винесення покарань, і перевірити його компетентність в розгляді скарг, та справедливого вердикту.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/556-dm-як-сказав-адміністратор-гриби-це-зз-вони-стреляли-с-зз.13875/
- Дата видачі покарання: 18.11.2025.