Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Drake Cross | Warn за DM in GZ (Для розгляду виключно головним адміністратором, заступником адміністратора, куратора держ.організацій).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dionis Stoun

Шановний гравець
5 Лис 2025
49
  1. Нікнейм адміністратора: Drake Cross
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Dionis Stoun | #20378
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Tg: @Korifan_4ik Ds: korifan4ik
  4. Суть скарги:

Я отримав покарання за нібито порушення правил (DM у зеленій зоні) у вигляді Warn

На момент події я знаходився в зеленій зоні під час поставки боєприпасів. Порушник здійснив по мені наїзд транспортним засобом, що є протиправною дією та порушенням правил сервера.

Після удару я відреагував відповідно до ситуації, діючи в рамках РП-процесу та не маючи наміру порушувати правила.

Мої дії були спрямовані виключно на зупинку порушника та захист персонажа під час активної бойової дії (поставка).

Чому покарання вважаю неправомірним:

1. Наїзд автомобілем є агресивною дією та причиною для реакції.
    2. Це була активна бойова дія (поставка), що змінює характер події.
    3. Мої дії не мали наміру завдати безпідставної шкоди та відповідали ігровій ситуації.
    4. Адміністратор не врахував контекст та рольову взаємодію.
    5. Покарання було видане без повного розгляду ситуації, та без надання в скарзі гравцем фрапсу хоча б на 5 хвилин, для повного пояснення сетуації.
    6. Такий зміст порушення карається 30-120 хвилин деморгану, але ніяк не варном виданим навіть не за MDM, а за звичайний DM in GZ.

5. Прошу:

– Переглянути ситуацію повторно.

– Перевірити логи

– Скасувати покарання як видане без врахування повної РП-ситуації.

– Провести бесіду з адміністратором щодо коректності винесення покарань, і перевірити його компетентність в розгляді скарг, та справедливого вердикту.

6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/556-dm-як-сказав-адміністратор-гриби-це-зз-вони-стреляли-с-зз.13875/
  7. Дата видачі покарання: 18.11.2025.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Переглянув докази від гравця у скарзі на Вас. Доказів абсолютно достатньо для винесення покарання, а по регламенту варн - одне з можливих покарань. Тому адміністратор діяв виключно у межах своєї компетенції.
Гравець проїжджав мимо, йому було цікаво що відбувається, зарози він ніякої не ніс, знаходячись на дорозі в авто, коли Ви знаходились взагалі в кущах поза дорогою.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі