Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Danichka Swarovski | 1.4 ПНнФЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

sasevms

Козак
21 Вер 2025
46
Нікнейм адміністратора
Danichka Swarovski
Ваш статичний ID
25671
Звʼязок з Вами
sasevms ds
Детальний опис скарги/ситуації
Приїхав на відбиття ФЗ, стояли з корешами язиками трусили, поки чекали наступний напад, всі бігали байдики били, з хевіками чи ревіками бігали, я в тому числі (просто тримаючи в руках, не стріляючи наголошую на цьому), і тут в моменті отримую покарання за 1.4 ПНнФЗ, а саме "1.4. Заборонено використовувати Heavy Sniper, Heavy Revolver, Sniper Rifle, Marksman Rifle, Мушкет та будь-яку важку техніку. | Demorgan 60-180 хвилин.".
Навіть якщо не мати багато тямки, можна розуміти що "використання" та "тримання" (для підтвердження цього можна скористатись сторонніми джерелами для того щоб пересвідчитись в цьому) в руках зброї що заборонена згідно цього правилу, це різні за сенсом слова.
Але даний адміністратор вважає не так, та після того як видав мені це покарання, продовжував ігнорувати більшість гравців, які на його думку порушували, та не видавав аналогічне покарання, що виглядає як пряма упередженість саме до мене
Посилання на докази
https://youtu.be/nIHsIPR-Fl8
Яке покарання оскаржуєте
Demorgan - 60 хв
--------

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Момент спірний, оскільки час нападу на ФЗ вже почався і ви вже вистроїли оборону, тобто вже готові до нападу. Вам буде видана компенсація, з адміністратором проведено розмову.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі