- 24 Тра 2026
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Danichka Swarovski
- Ваш статичний ID
- 40441
- Звʼязок з Вами
- airmax0696_20707
- Детальний опис скарги/ситуації
- Некоректний розгляд скарги, помилкове застосування п. 5.6 (SK) та порушення термінів розгляду з боку адміністратора Danichka Swarovski.Детальний опис скарги:Скарга на мене була подана 24.05, однак рішення адміністратора Danichka Swarovski було винесене лише 27.05, що значно перевищує встановлені терміни розгляду скарг.Вважаю видане мені покарання за п. 5.6 (Spawn Kill) необґрунтованим, оскільки адміністратор прийняв рішення, спираючись на 50-секундний фрапс без повного контексту ситуації.На відео відсутній важливий момент: до цього гравці вже перебували біля/на території BCSD, були озброєні та вели стрілянину, зокрема біля службової території. Фактично ситуація виглядала як активна загроза на титулі BCSD, а не випадкове перебування гравців на спавні.Я є співробітником BCSD, а територія BCSD — моє місце базування/служби, а не місце появи цих гравців. Відповідно, трактування моїх дій як Spawn Kill виглядає нелогічним, оскільки я не приїжджав на чужий спавн та не вбивав людей у момент їх появи, а перебував на власній території, реагуючи на озброєну загрозу.Окремо зазначу, що на момент ситуації я був не по формі та не перебував на службі, однак це жодним чином не змінює належність території BCSD як мого місця базування.Також маю відео зі своєї сторони, яке готовий надати для об’єктивного розгляду, оскільки на ньому видно повніший контекст подій.Додатково звертаю увагу на непропорційність покарання: буквально напередодні гравці (Барбос та його компанія) двічі вбивали співробітників прямо на території BCSD, однак отримали лише 90 хвилин деморгану, тоді як у моєму випадку було видано 5 днів бану за, на мою думку, некоректно застосований пункт правил.Прошу перевірити коректність застосування п. 5.6 (SK) у даній ситуації, дати оцінку діям адміністратора Danichka Swarovski та переглянути видане покарання.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%96929-%D0%9D%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%86%D1%8C-40441-%D0%9C%D0%94%D0%9C.22994/#post-71512
- Яке покарання оскаржуєте
- 5.2.2. "MDM" - Mass DeathMatch | WARN
5.6. "SK" - Spawn Kill | Ban 5
Некоректний розгляд скарги, помилкове застосування п. 5.6 (SK) та порушення термінів розгляду з боку адміністратора Danichka Swarovski.