- 25 Гру 2024
- 25
- Нікнейм адміністратора
- Danichka Javelin
- Ваш статичний ID
- 6890
- Звʼязок з Вами
- @Stepan777777
- Детальний опис скарги/ситуації
- Забагалась машина почав спілкватись з Адміністратором, коли він мене, він не корентно відповідав на питання , писав з помилками, коли питав чи є питання , я йому їх задавав, і просто він не вміє відповідати і просто мут. навіщо тоді такі адміністратори які не знають як спілкуватись з гравцями і просто в них самозахист, та пішов... ти я дам мут не замахуй , це така в них робота? Як він не вміє спілкуватись з гравцями. Може мені скучно хотів нормально поспілкуватись з адміном. А він просто мутить
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://youtu.be/L_QjwcfQdzU[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- Мут)
- Нікнейм адміністратора
anichka Javelin
- Особистий нікнейм / статичне ід: Stepan Bublyk 6890
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
- Суть скарги: Забагалась машина почав спілкватись з Адміністратором, коли він мене, він не корентно відповідав на питання , писав з помилками, коли питав чи є питання , я йому їх задавав, і просто він не вміє відповідати і просто мут. навіщо тоді такі адміністратори які не знають як спілкуватись з гравцями і просто в них самозахист, та пішов... ти я дам мут не замахуй , це така в них робота? Як він не вміє спілкуватись з гравцями. Може мені скучно хотів нормально поспілкуватись з адміном. А він просто мутить
- ВідеоДоказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
- Дата видачі покарання: 15;00 08/01/2026