Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Cheat Hunter (Заліз в провірці в конфіденційну інформацію і заблокував мене за згадування чіта на іншому проекті абсолютно)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Carrnah

Козак
1 Кві 2026
4
Нікнейм адміністратора
Cheat Hunter
Ваш статичний ID
38111
Звʼязок з Вами
v_carrnah
Детальний опис скарги/ситуації
Заліз в провірці в конфіденційну інформацію з другом (спершу попросив зайти в телеграм і сказав що перевіряти і читати особисті переписки не буде) по ітогу все ж таки прочитав і заблокував мене за згадування чіта на іншому проекті абсолютно, грав на абсолютно іншому сервері з другом з чітом (москальському), половина переписки яку він побачив більше була в гон (якщо в нього є відкат можна глянути що згадки за UG і то що я десь грав там з чітом не було).
Посилання на докази
https://prnt.sc/suWqtMiF1Msk
Яке покарання оскаржуєте
Забанив за особисту переписку в телеграмі де згадувався інший сервер
Заліз в провірці в конфіденційну інформацію і заблокував мене за згадування чіта на іншому проекті абсолютно, грав на абсолютно іншому сервері з другом, половина переписки яку він побачив більше була в гон (якщо в нього є відкат можна глянути що згадки за юкрейн і то що я десь грав там з чітом не було).

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
953
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Покарання вам було видано не за згадування за інший проект чи переписку, а по всій перевірці вашого ПК. Подайте на амністію через 30 днів.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі