Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): fomiliargus
Суть скарги:
Шановні представники адміністрації проекту Ukraine GTA 5!
Я змушений звернутися до вас із офіційною скаргою, яка стосується грубих порушень етикету та професіоналізму з боку одного з адміністраторів вашого проекту, а саме — Arthur Shelby. Моя скарга ґрунтується на низці неприємних та неприязних інцидентів, що сталися під час моєї взаємодії з цим адміністратором. Я хочу звернути вашу увагу на кілька ключових моментів, які викликають занепокоєння, і вимагаю належного розгляду цієї ситуації з метою покращення роботи вашої адміністрації.
Також адміністратор не розрізняє ІС та ООС + в кінці просто взяв і на моє питання отримав відповідь : Допобачення.
Вітаю! На вашому відеодоказі відсутня повна ситуації, що сталася. Натомість ми бачимо лише провокацію адміністратора безглуздими питаннями, відповідь на які можна знайти в пункті 3 загальних правил проєкту, де все чітко написано. Адміністрація не зобов’язана повторювати свої обов’язки, якщо вам лінь ознайомитися з правилами самостійно. Порушень не виявлено.
Відмовлено.
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)