Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Arthur Shelby #2841 | Некомпетентна відповідь від адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mykola Geras

Lead LifInvader
9 Жов 2024
9
  1. Нікнейм адміністратора: Arthur Shelby #2841
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Mykola Geras #369
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): fomiliargus
  4. Суть скарги:

Шановні представники адміністрації проекту Ukraine GTA 5!

Я змушений звернутися до вас із офіційною скаргою, яка стосується грубих порушень етикету та професіоналізму з боку одного з адміністраторів вашого проекту, а саме — Arthur Shelby. Моя скарга ґрунтується на низці неприємних та неприязних інцидентів, що сталися під час моєї взаємодії з цим адміністратором. Я хочу звернути вашу увагу на кілька ключових моментів, які викликають занепокоєння, і вимагаю належного розгляду цієї ситуації з метою покращення роботи вашої адміністрації.

Також адміністратор не розрізняє ІС та ООС + в кінці просто взяв і на моє питання отримав відповідь : Допобачення.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=BjnPgRE07hs
  6. Дата видачі покарання: 01.04.2025

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
На вашому відеодоказі відсутня повна ситуації, що сталася. Натомість ми бачимо лише провокацію адміністратора безглуздими питаннями, відповідь на які можна знайти в пункті 3 загальних правил проєкту, де все чітко написано. Адміністрація не зобов’язана повторювати свої обов’язки, якщо вам лінь ознайомитися з правилами самостійно. Порушень не виявлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі