Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Anomalchik Kitsa| не вміє розглядати скарги + можливий блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis Dragon

Отаман
19 Чер 2025
368
Нікнейм адміністратора
Anomalchik Kitsa
Ваш статичний ID
19686
Звʼязок з Вами
dinis8768
Детальний опис скарги/ситуації
оскаржую 2 скарги які розглянув данний адмін.
Я у п'ятницю подав 2 скарги у розділ- скарги крайм орг. данний адміністратор розглянув дві скарги, і помилився у двох скаргах (і не відомо чи від помилився навмисно чи ні)
пояснення:

скарга №2652
у данній ситуації я зупинив фуру для перевірки документів згідно статі 2 пункту 3 та пункту 1 закону про зупинку ВТ
під час перевірки побачив як люди кольору сечі (жовтого) припаркувалися за метрів 20-30 та вийшли зі зброєю, я повідомив водію про небезпеку та сам пішов в місце безпечніше, данні особи вбили водія, та вбили мене, що є порушенням правила 5.28ЗП та DM (за 5.28 мав відлетіти - 42440 а за ДМ- 30272)
тепер дивимося дія адміністратора- від відкинув 42440 за ДМ (коли я проводив проц дії) а гравця 30272 взагалі не відкинув, хоча видно і на відкаті що він стріляв, і після закінчення відеофіксації в них був діалог з якого можна зрозуміти що саме данний гравець вбив дольнобоя, так цього фрагменту не було в скарзі але чи їх діалог може бути доказом для виданння покарання за ДМ?!.

адмін напевно просто не настільки компетентний щоб бути ознайомленим з правилом 5.2.3ЗП та 5.28ЗП, можливо це було намірено бо можливо у гравця 42440 вже були покарання за порушення 5.28ЗП і це був такий типу блат щоб не гравець не отримав більшого покарання. А якщо це було випадково то це певно ще гірше, бо тоді зараз розглядає і інші скарги некомпетентний адміністратор, і не зрозуміло скільки ще людей постраждають невинних і скільки ще винних не отримають покарання!

скарга №2658
У данні ситуації я не зміг догнати угонку, тобто догнав її коли вона стояла біля здачі і напевно чекала поліцію щоб познущатися типу. після здачі угонки я побачив що гравець який її віз, порушив статтю 4.12КК. я захтів його затримати, після попередження гравець достав зброю та почав тулити, але в мене зброя не була на швидкому слоті бо я її випадково звіти зняв не замітивши (це можна побачити на відкаті скарги 2652) я намагався натиснути 1 та натиснути ЛКМ але так як зброю на 1 не було то я просто стояв і махав кулаками на місці, ну очевидно те що мене втулили в такій ситуації і я залишився лежати, до данного гравця підїхав друг та вони сіли в машину та поїхали, але можливо їх замучила совість що вони стріляли по людині без зброї та повернулися мене підняти (я цього щрозу не зрозумів бо був в браузері і писав скаргу на гравця) після того як мене підняли я почав з ними діалог після якого я зрозумів що людина яка мене тяжко поранила захтіла уїхати, я використав аптечки та надів бронік щоб не порушувати правило PG та спробував поранити людину що поранила мене (і в мене на це була повна IC причина яку я описав в скарзі, але напевно там і чайнику зрозуміло що якщо мого порсонажа тяжко ранила лбдина то і в мене є IC причиня тяжко ранити її) після того як я положив їх двох, вини обоє юзнули самореанімку і намагалися мене дотулити, тобто вони бігали стріляли але безуспішно, також це являється PG бо люди які використовують самореанімку не можуть бігати і стріляти бо вони присмерті, щоб вони по рп могли так зробити їм як мінімум тре було юзнути аптечку. подальші всі дії видно на відкаті я почав проводити рп затримання "одному гравцю" а іншого лешив померати,
бо мені сказала пані ГК стейт так робити в такцій ситуації, і тоді це типу не буде NRP бо я не затримаю обох, а по рп вона сказала що це не буде халатністю що я його не підняв і не затримав, а лешив померати коли у мене є адреналіни і можу надати першу медичну. звісно я не згідним з данним рішенням і думаю що по рп я би мав підняти обох гравців і накинути кайданки, але я вже попробував оскаржити ситуацію з двома затриманнями і підписав що це для нокса але пані ЗГА певно не любить дочитувати до кінця, і сказала що покарання мені видали вірно.
ну так як моя думка не рівняється з думками двох панянок ЗГА та ГК стейт. я вчинив як казала мені зробити ГК стейт а тобто проводити одне затримання. проводивши затримання та повністю відігравши рп затримання гравець вийшов, і вже тоді я пішов проводити друге затримання, (другий гравець виявився по-адекватніший і ми гарно відіграли і провели затримання до кінця)

В результаті що ми бачимо з дій адмінна по цій скрза :

Гравець #25266 отримує покарання по причині:

5.10. Втеча від RP | Warn

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60 хвилин.

Гравець #19686 отримує покарання по причині:

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60 хвилин.

Тобто невидав ні одному з гравців покарання за PG, видав мені не правомірне покарання бо на тулєво, затримання перше та друге, в мене була IC причина, а далі я не розумію як міг проявитися NRP. а якщо мені видали покарання за NRP бо я не підняв другого гравця і не затримав його зразу, то я згідний з цим покаранням, я також вважаю це NRP та халатністю, але я діяв згідно слів панянок ГК стейту та згідно рішення ЗГА і тоді виходить що якби я їх затримав двох то знову ж отримав покарання за NRP бо затримав двох, аяк не затримав двох всерівно отримав покарання за те ж саме NRP
Посилання на докази
https://www.youtube.com
Яке покарання оскаржуєте
деморган 60 хв
посилання на скарги в заголовку скаги прикріпив

Octavian

Admins
Головний Куратор
17 Гру 2024
2,123
Вітаю, шановний гравець.

За результатами розгляду наданих матеріалів повідомлю наступне:

Щодо дій адмінстратора: Скарги буде перерозглянуто. З адміністратором проведено сувору бесіду, він отримує дисциплінарне стягнення у вигляді усного попередження за допущені помилки.

Щодо звинувачень у блаті: Факт особистої зацікавленості або "блату" з боку адміністратора не підтвердився. Дії були викликані помилковою оцінкою ситуації, а не упередженістю.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі