- 14 Бер 2026
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Xtray Falles [802]
- Ваш статичний ID
- 36884
- Звʼязок з Вами
- Telegram: @Dexter1938
- Детальний опис скарги/ситуації
- Сьогодні мене було розблоковано, після чого я зайшов у гру та перебував у деморгані. Під час гри я не вчиняв жодних нових порушень.
Після повторного входу в гру я знову отримав блокування з тією ж причиною.
Вважаю, що це сталося через те, що покарання у вигляді деморгану ще не було повністю відбуте або виникла технічна помилка при синхронізації покарань.
Прошу перевірити ситуацію та зняти повторне блокування або залишити лише деморган без бану.
- Посилання на докази
- https://ibb.co/FL0qNbYF
- Яке покарання оскаржуєте
- Бан на 15 днів
Вітаю, шановна адміністраціє.
Сьогодні мене було розблоковано, після чого я зайшов у гру та перебував у деморгані. Під час гри я не вчиняв жодних нових порушень.
Ймовірно, це сталося через те, що покарання у вигляді деморгану ще не було повністю відбуте або виникла технічна помилка при синхронізації покарань.
Прошу перевірити ситуацію та, за можливості, зняти повторне блокування або залишити лише деморган без бану.
Обіцяю надалі дотримуватись правил сервера.
Дата: 30.03.2026
Підпис: Andriy Svitlychniy
Сьогодні мене було розблоковано, після чого я зайшов у гру та перебував у деморгані. Під час гри я не вчиняв жодних нових порушень.
Ймовірно, це сталося через те, що покарання у вигляді деморгану ще не було повністю відбуте або виникла технічна помилка при синхронізації покарань.
Прошу перевірити ситуацію та, за можливості, зняти повторне блокування або залишити лише деморган без бану.
Обіцяю надалі дотримуватись правил сервера.
Дата: 30.03.2026
Підпис: Andriy Svitlychniy