Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Alex Blane/ Оскареженя бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Gatilo

Козак
28 Лют 2025
8
Нікнейм адміністратора
Alex Blane
Ваш статичний ID
(15026)
Звʼязок з Вами
@lilqyn
Детальний опис скарги/ситуації
На мене була подана скарга під номером #2357, і, як я зрозумів, адміністратор міг неправильно інтерпретувати ситуацію. Гроші були передані не мені, проте, схоже, що компенсацію коштів вирішили зняти саме з мого рахунку. На момент накладення бана я навіть не перебував у грі.

Попри це, я усвідомлюю, що маю певну причетність до цієї ситуації, тому вважаю покарання частково справедливим. Проте це моє перше порушення, і я щиро прошу про помилування. Обіцяю, що подібного більше не повториться.

Сподіваюся на розуміння та лояльність з вашого боку. Дякую за можливість звернутися з проханням про амністію та за вашу працю у підтриманні порядку на проекті.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962357-vincent-west-%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%96-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB.22261/
Яке покарання оскаржуєте
тиць
Нікнейм адміністратора: Alex Blane
Мій нікнейм / статичне ID: Vincent West (15026)
Контакт для зв’язку: Telegram — @lilqyn
Суть скарги / прохання про амністію:

На мене була подана скарга під номером #2357, і, як я зрозумів, адміністратор міг неправильно інтерпретувати ситуацію. Гроші були передані не мені, проте, схоже, що компенсацію коштів вирішили зняти саме з мого рахунку. На момент накладення бана я навіть не перебував у грі.

Попри це, я усвідомлюю, що маю певну причетність до цієї ситуації, тому вважаю покарання частково справедливим. Проте це моє перше порушення, і я щиро прошу про помилування. Обіцяю, що подібного більше не повториться.

Сподіваюся на розуміння та лояльність з вашого боку. Дякую за можливість звернутися з проханням про амністію та за вашу працю у підтриманні порядку на проекті.

Доказ покарання:тиць
Дата видачі покарання: 07.05.2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Конфіскацію з вашого акаунту ніхто не робив, блокування не буде знято. Також ви отримаєте покарання за порушення правила
1.18. Заборонено мати одного персонажа в одній сім’ї, а іншого - в іншій на одному обліковому записі. | Ban 5-14 днів / HardBan 1-7 днів.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі