Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Akio Meyer не згоден з покаранням №2365

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Konan Warvar

Козак
28 Тра 2025
62
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
18427
Звʼязок з Вами
dava420_
Детальний опис скарги/ситуації
  1. Адміністратор розглянув скаргу яка була не вірно подана і також є нюанс по самій скарзі о скільки немає звуку того хто її подавав Akio Meyer раніше розглядав мою скаргу і він відмовив її номер скарги 6824 по причіині не коректне заповнення але чомусь в данній скарзі він не звернув на це увагу та роглянув її номер скарги яка була рогзлянута 2365. Мені не зрозуміло чому одним відмовляють в розгляді а іншим погоджують? Що до скарги на данному відкаті не чути слів паренька який залив на мене і окрім цього мені не зрозуміло яким чином я образив його матір (я не переслідував таку ціль) о скільки я просто сказав твоєї мами син. якщо це вважається завуальованою образою в мене є тоді питання що до моєї скарги де була пряма образа близьких номер скарги 860. тому що таке відчуття що адміністрація відкидує як хоче забуваючи про правила прошу перерозглянути мою скаргу о скільки я вважаю що видана вона не коректно о скільки образи батьків там не було і повторюю що такого наміру я не мав батьки це ж св'яте =) тому прошу перерозглянути скаргу.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962365-%D0%BE%D1%81%D0%BA-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%85.22296/
Яке покарання оскаржуєте
4.8. Заборонено завуальовану образу чи згадку родичів у образливому/негативному/жартівливому контексті. | Ban 1-30 днів / HardBan 1-30 днів.

Покарання: Ban 5 днів.
  1. Нікнейм адміністратора:Akio Meyer
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 18427 Konan Warvar
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): dava420_
  4. Суть скарги: Адміністратор розглянув скаргу яка була не вірно подана і також є нюанс по самій скарзі о скільки немає звуку того хто її подавав Akio Meyer раніше розглядав мою скаргу і він відмовив її номер скарги 6824 по причіині не коректне заповнення але чомусь в данній скарзі він не звернув на це увагу та роглянув її номер скарги яка була рогзлянута 2365. Мені не зрозуміло чому одним відмовляють в розгляді а іншим погоджують? Що до скарги на данному відкаті не чути слів паренька який залив на мене і окрім цього мені не зрозуміло яким чином я образив його матір (я не переслідував таку ціль) о скільки я просто сказав твоєї мами син. якщо це вважається завуальованою образою в мене є тоді питання що до моєї скарги де була пряма образа близьких номер скарги 840. тому що таке відчуття що адміністрація відкидує як хоче забуваючи про правила прошу перерозглянути мою скаргу о скільки я вважаю що видана вона не коректно о скільки образи батьків там не було і повторюю що такого наміру я не мав батьки це ж св'яте =) тому прошу перерозглянути скаргу.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№6824-дм-дб-оск.20672/ https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№2365-оск-родних.22296/ https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/840-оск-близьких-та-рідних-20022.20677/
  6. Дата видачі покарання: все на скріншотах

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Адміністратор може відступити від правил розгляду скарги, якщо там є серйозні порушення. В даному випадку було порушення з вашого боку, таке як згадка рідних, а не образи.
1.7.3. Адміністрація може розглянути таку скаргу, якщо вона містить критичні порушення, зокрема образи, рекламу сторонніх проєктів, використання стороннього ПЗ, MDM, MFD, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, багоюз або дії, що шкодять проєкту.
Щодо скарги 840, там взагалі не було цього статіку, ніяких образ і згадок там також не було.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі