Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Akio Meyer | Упереджене ставлення при видачі покарання по факту особистісної непрязні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Enn Hostage

Отаман
28 Жов 2025
10
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
26484
Звʼязок з Вами
oh_infinity
Детальний опис скарги/ситуації
  1. Розглядаючи скаргу №7695 На гравців без орг. Адміністратор упустив факт ІС діалогу з гравцем, який принципово ДБшив та тикав пальцем не даючи проїхати, на питання навіщо це робить - не відповідав. Після чого я по ньому відкрила вогонь. Згодна, що вбивати було не правильно, але ІС діалог я розпочати намагалась з ним. Чомусь цей факт при розгляді був упущений і видане максимальне покарання, при тому, що історія покарань у мене мінімальна. Припускаю це через особистий конфлікт поза грою.
Посилання на докази
https://imgpile.com/p/6Ecu1Fj
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967695-%D0%B4%D0%BC.22685/
  1. Нікнейм адміністратора: Akio Meyer
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Helen Richmond 26484
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності Discord - oh_infinity:
  4. Суть скарги: Розглядаючи скаргу №7695 На гравців без орг. Адміністратор упустив факт ІС діалогу з гравцем, який принципово ДБшив та тикав пальцем не даючи проїхати, на питання навіщо це робить - не відповідав. Після чого я по ньому відкрила вогонь. Згодна, що вбивати було не правильно, але ІС діалог я розпочати намагалась з ним. Чомусь цей факт при розгляді був упущений і видане максимальне покарання, при тому, що історія покарань у мене мінімальна. Припускаю це через особистий конфлікт поза грою. Також в скарзі вказано, що мікро не працював, то в цілому можна діалог було вести через чат, або релогнутись, а не ДБшити тикаючи середній палець. Прошу також на це звернути увагу.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
  6. Дата видачі покарання: 17.05.2026

Вкладення

• Знімок екрана 2026-05-17 125012.png
    Знімок екрана 2026-05-17 125012.png
    60.8 Кб · Перегляди: 27

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
це ще слабе покарання. грохнула новачка за траву , жесть

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Спроба поговорити чи те, що вас підрізали, не дає права розстрілювати гравця, особливо в ЗЗ. Адміністратор дивиться тільки на докази у скарзі, а ваші особисті діалоги поза грою на вердикт не впливають.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі