- 29 Гру 2024
- 4
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила:Sakura Merssi
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:1073
- Ваш нікнейм:Jesse Pinkman
- Ваш статичний (незмінний) ID:9759
- Суть скарги:Я просто збирав гриби і тут до мене підїжає поліцейський зі статіком 1073 та збиває а потім кафає не на службовому автомобілі та каже що я знаходжуся в розшуку(хоча я був в масці), потім ця особа почала вести мене за собою у невідомому напрямку та він відбіг дуже далеко(по логіці та по рп він на такій відстані не зможе мене тримати) я почав тікати і мене просто вбили та я системно сів у КПЗ на 80хв. Відкат в мене нажаль без звуку, але наскільки я знаю у поліцейського повинна будити боді камера яка записала все зі звуком. Що на рахунок того що в чаті вже до його приходу було написано що він показував посвідчення то пояснюю. Він перший раз прийшов представився та сказав зняти маску, я знаходячись у розшуку злякався бути затриманим та розстріляв його(і то він перший відрив тоді вогонь). Я готовий понести своє покарання за ДМ якщо це було не по РП. А до цього гравця прошу прийняти міри за те що він прийшов та одразу кафнув мене(хоча по рп після смерті він забуває останні 15 хвилин життя). На момент написання скарги гравець вже отримав варн, але це не через те що він робив зі мною тому прошу видати покарання і за те що він накоїв зі мною.
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):Ситуацiя 1, ситуацiя 2
- Дата та таймкод порушення:18/02/2025
Останнє редагування: