- 7 Жов 2025
- 36
- Нікнейм адміністратора
- -
- Ваш статичний ID
- -
- Звʼязок з Вами
- -
- Детальний опис скарги/ситуації
- -
- Посилання на докази
- https://youtu.be/iJbbIQolEhI
- Яке покарання оскаржуєте
- -
- Нікнейм адміністратора: adolf
- Особистий нікнейм / статичне ід: 26570 Hanori Barrington
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): hanori1 дс
- Суть скарги: на відео буквально видно що я заходжу в гру і гортаю ленту тік тока коли я вже зайшов я бігав по титулі не знаючи що відбувається в стіптіз клубі я говорю з кентом в дс так то так що я буду щяс писати в тех підтримку і так далі і що в мене 5 зірок треба заникатись і я кажу шо я їду в аеропорт за вертіком і коли я проїжав повз стріптіз клуба бачу там якась двіжуха питаю в кента він каже шо там якийсь зеленський і містер бізнес я кажу ану пішли глянем ми зайшли побігали по стріп тіз клубі я сказав що я підписаний на нього хоча я не дивлюсь стріми ніяких блогерів мені то не цікаво і ми бігаєм далі по стріптіз клубі мене починає бити вояка я йому раз прописав і мене і мого друга відкинули за 7.2 зп на 30 хв питання який стрім снайп? ми даже на стрімі не сиділи ні в кого
тому прикріплюю відео фіксацію без тайм кодів щоб ви все самі бачили на свої очі від А до Я
І я втратив 30 хв свого часу відсидівши ні за що тому я потребую компенсації!
бо слова: З адміном буде проведена бесіда мені не підходить я потратив 30 хв свого життя ні в шо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): тик на мене Якщо вже потрібні тайм коди ось: 02:12 захід в гру 03:40 я починаю їхати в аеропорт но заїхав в стріптіз клуб
- Дата видачі покарання: 27.03.2026