Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

neandertos

Козак
21 Лип 2025
18
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
ID: 1966 . 19692
Ваш нікнейм
Barbos Neandertos
Ваш статичний ID
18539
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
neandertos
Суть скарги
Два копа, залізли на гору, заДМили мене, потім повязали, тіп позвав якось друга через діскоорд чи де там не знаю, шоб він привіз йому ремку, при цьому НЕ сказавши про це в грі, і не відігравши рацію чи шось таке, мгшери. Короче НРП КОПИ + НРД. катають на власному транспорті. порушення процесуальних дій і рп в свою сторону, як тільки набрав адвокату, одразу повязав мені руки і забагав телефон, потім кинув за грати. ( ТАЙМІНГИ З ПОРУШЕННЯМИ! ) ( ДМ З ГОРИ: 0:00 по 1:04 ) ( НРП КОПИ: 2:53 по 5:07, самі задмили і прибігли вязяти, + НРД ) ( МГ 6:18 по 7:03 ) ( ГРА В СВОЮ СТОРОНУ З 10:00 по 18:46 ): ЮТУБ ЛІНК
Доказ порушення з боку іншого гравця
-
Дата та таймкод порушення
27,01,2026
-

Alex_Hoffman

Козак
14 Гру 2024
27
Вітаю.В данній скарзі ви вписали що "катають на власному транспорті".Я являюсь засекреченою особою і працівником підрозділу SEB. Згідно данної теми: тиць,я маю право зареєструвати свій ОТЗ та виконувати службові обов'язки.Тому в данном випадку не рахую це порушенням.Також прошу підмітить,те що даний "гравець" почав писати в тікет "образи" Адміністрації.Прошу звернути на це теж увагу.

Edwin Grave

Козак
26 Тра 2025
56
Виношу вердикт:

Гравець #21552 отримує покарання вигляді
Demorgan 90 хвилин.
за порушення правила серверу, а саме:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу.

Гравець #1966 отриму покарання вигляді Demorgan 120 хвилин, Mute 20 хвилин, а також догану за порушення правил серверу і правил державних організацій ,а саме:

П.Д.О

4.2. Транспорт має бути пофарбований у кольори фракції.
З.Г.П
5.1.2. “NRD” - NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в умовах, які неможливі для нього, а також водіння в неправдоподібній манері. Це також включає їзду по рейсах та інші подібні ситуації. |

5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP"

Гравець #18539 отримає покарання Ban 3 дні.За порушення правил серверу,а саме:

3.6. Забороняється образи, спроби дискредитації, введення в оману(обман) та неповага до адміністрації проєкту.

Гравець #19692 отримує покарання вигляді Demorgan 15 хвилин.
за порушення правила серверу, а саме:

5.1.2. “NRD” - NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в умовах, які неможливі для нього, а також водіння в неправдоподібній манері. Це також включає їзду по рейсах та інші подібні ситуації. |

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі