Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 630 | Скарга На Лідера EMS

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
10 Жов 2024
10
Нікнейм гравця
Jackson Teller
Статичний ID гравця
28187
Ваш нікнейм
Oleksandr Polishchuk
Ваш статичний ID
4509
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Dj_hersones
Суть скарги
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Jackson Teller
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 28187
  3. Ваш нікнейм: Oleksandr Polishchuk
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 4509
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): DJ_hersones
  6. Суть скарги: Мене було Звільнено з EMS з формульюванням рішення старшого складу. В особистих повідомленнях Було сказано ідпочинь і повертайся через тиждень. Вирішив прийти раніше, сказали приходь в понеділок 29 Грудня на набір і приймемо. Тепер відмовляють. тобто сам лідер не дотримується своїх слів. Але я хочу початми Все з початку. тож прошу допомогти в вирішенні данного питання. Неадекватної поведінки не було з моєї сторони так як я більшу частину часу проводжу стріми.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):
  8. Дата та таймкод порушення:
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
29.12.2025
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Jackson Teller
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 28187
  3. Ваш нікнейм: Oleksandr Polishchuk
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 4509
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): DJ_hersones
  6. Суть скарги: Мене було Звільнено з EMS з формульюванням рішення старшого складу. В особистих повідомленнях Було сказано ідпочинь і повертайся через тиждень. Вирішив прийти раніше, сказали приходь в понеділок 29 Грудня на набір і приймемо. Тепер відмовляють. тобто сам лідер не дотримується своїх слів. Але я хочу початми Все з початку. тож прошу допомогти в вирішенні данного питання.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):
  8. Дата та таймкод порушення:

Mariia Gromova

Активний гравець
7 Лис 2024
563
Вітаю !
Розглянувши вашу скаргу , можу винести наступний вердикт.

Як вам уже було повідомлено в особистих повідомленнях щодо цієї ситуації, моя позиція залишається незмінною.

Лідер — це керівник фракції, який призначається адміністрацією шляхом процедури обзвону. Він несе повну відповідальність за організацію роботи фракції, координацію її складу, а також за дотримання правил сервера. Лідер уповноважений ухвалювати рішення щодо внутрішньої структури фракції, її стратегії та взаємодії з іншими гравцями й об’єднаннями.

Формування складу фракції є виключною відповідальністю чинного лідера. Саме він самостійно підбирає команду, з якою працює та розвиває організацію.

Діалог, який ви надаєте як доказ обіцянки прийняти вас до фракції та відновити на попередньому ранзі, відбувався з колишнім лідером. На теперішній час ця особа не займає керівну посаду у фракції, не має повноважень здійснювати набір складу та не може надавати жодних гарантій від імені організації.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі