Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 494 | Voland Mercy | #422 і #11470 | NRD, DB, неадекватна поведінка, образи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

SunSet

Новий гравець
19 Жов 2025
2
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: не можу знати
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #422 і #11470
  3. Ваш нікнейм: Voland Mercy
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #15819
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds - terran_ua
  6. Суть скарги: Їхав маршрут автобусу, нікого не чіпав, із зустрічнорї смуги до мене підлітає екіпаж евакуатора і починаються образи, я їх зіштовхнув, але наздогнали і почали ДБшити. Я також наговорив зайвого повівшись на провокацію, просто емоційна людина, приношу вибачення.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): 0:10 і 02:20 https://youtu.be/5BU0ZF4OeHI?si=qkqOYYZ4vEM9cjeD&t=10
  8. Дата та таймкод порушення: 18.10.2025 20:12

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, переношу скаргу у відповідний розділ.

Очікуйте розгляду!

Adolf

Family
Головний Куратор
26 Кві 2025
253
Вітаю!
Гравець [11470] отримує покарання згідно правил серверу :
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 60
Гравець [422] отримує покарання згідно правил серверу :
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 30
Гравець [15819] отримує покарання згідно правил серверу :
Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі