Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 481 | Масове ДМ / Ухід від рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrii Depresive

Шановний гравець
17 Чер 2025
125
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:19241
  3. Ваш нікнейм:
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:19967
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  6. Суть скарги:узод від рп зупинили пограбить він викликає адміна потом ми вбиваємо його він вертається і вбиває 5 человек із хевіка масове дм
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/VnC_bFU9-R4 тайм коди 00:24 - 1:55
  8. Дата та таймкод порушення:11.10.2025 / відео ДМ https://youtu.be/YLkFV2qDp6g тайм коди 00:20 - 1:00

Nikolas Nord

Шановний гравець
13 Чер 2025
37
Стосовно першого відкату а саме ухід від рп, я написав тікет очікував адміністратора я не відмовлявся піднімати руки я не взяв зброю до рук, я не почав тікати на авто, я стояв очікував адміністратора для вирішення нашого спору стосовно тереторії де вони грабують, на що данні гравці на відео просто відкрили по мені вогонь не слухавши те що я вже очікував адміністрацію прошу прийняти до уваги, стосовно другого відео а саме ДМ провину признаю тому як вони мене не чули на першому відео так як вони зі мною так і я

Adolf

Family
Головний Куратор
26 Кві 2025
253
Вітаю.
Гравець [19967] отримує покарання згідно правил серверу :
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30
Гравець [19241] отримує покарання згідно правил серверу :
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | WARN
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі