Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 307 | #2006 / DM / Відверта шкода серверу + наклеп на адм by Ahmetov

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

AmetovSADIST

Новий гравець
1 Січ 2025
2
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #2006
  3. Ваш нікнейм: Daniel Ahmetov
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 10655
  5. Суть скарги: Гравець неодноразово ДМив гравців біля рибалки! Викликали неодноразово на нього адміністацію! Зібралося вдосталь людей, які жалілися на ДМ від 2006, але всі "покарання" тільки після доказів!... Отже!

- на відео 2006 зізнався і не відмовляв те, що він ДМить гравців і йому все одно, він отримує кайф!

- на відео 2006 у відповідь на питання "Навіщо ти вибваєш людей, адже новачки, яких ти постійно ДМиш просто не захочуть тут більше грати через таких як ти" - відповів, що йому "по...й" на новачків і те що вони через його нонрп поведінку не будуть тут більше грати.

- згодом, в діалозі, коли один з гравців сказав що напише жалобу адміну за його нрп поведінку,шкоду серверу, він зробив наклеп на адміна і сказав що адміну буде по...й на це.

6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):

7. Дата та таймкод порушення: на початку відео перші 10-15 с, і під канець відео, останні 10 с

Ivan Mosk

Козак
19 Гру 2024
46
Вітаю шановна адміністрація.
На відео гравця видно що я нікого не чіпав. Гравець перший почав робити провокацію.
На скільки я знаю жалоби від 3 лиця не приймаються. Доказів за звинувачення немає.

AmetovSADIST

Новий гравець
1 Січ 2025
2
Вітаю шановна адміністрація.
На відео гравця видно що я нікого не чіпав. Гравець перший почав робити провокацію.
На скільки я знаю жалоби від 3 лиця не приймаються. Доказів за звинувачення немає.
На тебе викликали адміністрацію 3 рази за 10 хвилин, як тільки адмін приходив - ти переставав ДМити. Викликали майже всі рибаки з острова, і на тебе жалілися.

Ти підтвердив те, що ти ДМиш гравців, ти сказав що тобі по… на те, що твоя нонрп поведінка псує рейтинг серверу. А також, ти оклеветав адміністрацію, сказав що їм буде по…й на жалоби на тебе. От як раз побачимо. Наговорив ти добре на себе.

Sevastian Reverse

No one appreciates what is very abundant.
9 Жов 2024
124
Доброго вечора.
Докази на порушення приймаються виключно на платформі YouTube.

Відмовлено, закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі