- 6 Чер 2026
- 20
- Нікнейм адміністратора
- Alvaro
- Ваш статичний ID
- 40817
- Звʼязок з Вами
- https://t.me/blazer1111
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю шановну Головну Адміністрацію. Прошу звернути увагу на кричущу некомпетентність адміністратора Alvaro, халатне ставлення до своїх обов'язків та відверте прикривання гравців (блат).
Мною була подана скарга на масове DB, де чітко видно порушення з боку 4-х гравців (ID: 16266, 28006, 3494, 21556). Розгляд моєї справи штучно затягувався і повністю ігнорувався протягом 4-х днів. Адміністратор звернув увагу на тему і запросив повний відкат лише після того, як я особисто звернувся з претензією щодо бездіяльності.
Отримавши повний відкат, адміністратор Alvaro виніс абсолютно абсурдне та лояльне до порушників рішення:
- Покарання призначено лише двом гравцям з чотирьох (ID 16266 та 21556). Дії інших співучасників повністю проігноровані.
- За умисне масове DB (ЗП 5.4), через яке я витратив 40к на ремонт автомобіля, адміністратор виніс смішний вердикт — всього по 20 хвилин деморгану.
- Найголовніше: навіть після написання цього вердикту, адміністратор фактично не видав покарання в грі. Він просто залишив скаргу висіти у статусі «На розгляді» (це видно на скріншотах), тобто порушники так і не були покарані навіть на ці 20 хвилин і продовжують спокійно грати.
Прошу Старшу Адміністрацію:
- Переглянути мою скаргу та видати справедливе покарання всім порушникам (мінімум по 2 години деморгану).
- Перевірити логи адміністратора Alvaro щодо невидачі покарань.
- Застосувати до даного адміністратора жорсткі санкції (догана/зняття) за блат та некомпетентність.
,