- 9 Гру 2024
- 24
- Нікнейм адміністратора
- Danil Perets/ O.Yurchyshyn
- Ваш статичний ID
- Misha Yakuza #2519
- Звʼязок з Вами
- DS: crimea777
- Детальний опис скарги/ситуації
- Суть скарги: Мене затримав співробіник ЛСПД після чого я його ображав, я ображав його як персонажа в грі а не як особистість в житті,так само я ображав прокурора який являється так і хелпером наскільки я зрозумів який видав мені мут за те що ніби я його ображав як особистітсть а не як персонажа в грі по РП, хоча ображав я їх просто як персонажів в грі виходячи з РП моделі мого персонажу, взагалі я нерозумію що це за ***********************************ізім коли прокурор бігає як РП персонаж і під час цього відкидує людей за порушення як на мене це повна маячня і це треба змінювати, взагалі не розумію чому мені видали ще покарання за ДМ ЗЗ та ПГ я такого взагалі не робив все було в рамках РП тобто я вбив прока і мусора а чому це ПГ і ДМ ЗЗ коли я вбив мусора не без причини а за те що він мене затримав і при моєму затриманні приймав участь прокурор/хелпер який чомусь дуже ображений
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/attachments/20260818210015_1-jpg.14182/?hash=99d074df87f071e443fb831057f74156
- Яке покарання оскаржуєте
- DM ZZ PG МУТ