Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження покарання на Danil Perets/ O.Yurchyshyn

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

korzhuk

Козак
9 Гру 2024
24
Нікнейм адміністратора
Danil Perets/ O.Yurchyshyn
Ваш статичний ID
Misha Yakuza #2519
Звʼязок з Вами
DS: crimea777
Детальний опис скарги/ситуації
  • Суть скарги: Мене затримав співробіник ЛСПД після чого я його ображав, я ображав його як персонажа в грі а не як особистість в житті,так само я ображав прокурора який являється так і хелпером наскільки я зрозумів який видав мені мут за те що ніби я його ображав як особистітсть а не як персонажа в грі по РП, хоча ображав я їх просто як персонажів в грі виходячи з РП моделі мого персонажу, взагалі я нерозумію що це за ***********************************ізім коли прокурор бігає як РП персонаж і під час цього відкидує людей за порушення як на мене це повна маячня і це треба змінювати, взагалі не розумію чому мені видали ще покарання за ДМ ЗЗ та ПГ я такого взагалі не робив все було в рамках РП тобто я вбив прока і мусора а чому це ПГ і ДМ ЗЗ коли я вбив мусора не без причини а за те що він мене затримав і при моєму затриманні приймав участь прокурор/хелпер який чомусь дуже ображений
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/attachments/20260818210015_1-jpg.14182/?hash=99d074df87f071e443fb831057f74156
Яке покарання оскаржуєте
DM ZZ PG МУТ
  1. Нікнейм адміністратора: Danil Perets/ O.Yurchyshyn
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Misha Yakuza #2519
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): DS crimea777
  4. 20260818210015_1.jpg
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
  6. Дата видачі покарання: 18.08.2026

korzhuk

Козак
9 Гру 2024
24
Типу мене кафнули я вбив поліцейського і це рахується ДМ ЗЗ? Наскільки знаю ДМ це без причини, а я вбив по причині що мені потрібно було звільнитись і не сісти в тюрьму, вбив я поліцейського через те що він мене затримав, де тут ДМ?Це взагалі жах прокурор бігає по РП як прокурор і в цей же час просить адмінів відкинути за порушення і відкидують це взагалі маячня

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Деморган видано вірно, оскільки як мінімум причини вбивати прокурора у вас не було, а працівник пд мав зброю за спиною і вважається озброєним. Мут буде знято, з хелпером буде проведено розмову щодо його видачі.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі