Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Скарга на Адмiнiстрацiю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

TUTU.

Новий гравець
4 Лип 2026
5
Нікнейм адміністратора
P.Crew
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
@kayiiieew tg
Детальний опис скарги/ситуації
1.8 ЗП
Прочитал это за АФК, хотя я АФК не стоял и меня забанили вообще на 2 недели , только прошёл бан 2 недели 2 дня поиграл
Пожалуйста разберитесь в ситуации, я играю в игру по 10 часов день мне нравится
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/forums/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB0%D1%86%D1%96%D1%8E.8/
Яке покарання оскаржуєте
1.8 ЗП до 21 числа хард бан ( без предупреждений )
1.8 ЗП
Прочитал это за АФК, хотя я АФК не стоял и меня забанили вообще на 2 недели , только прошёл бан 2 недели 2 дня поиграл
Пожалуйста разберитесь в ситуации, я играю в игру по 10 часов день мне нравится

Octavian

Admins
Головний Куратор
17 Гру 2024
2,250
Вітаю, шановний гравець.

Вас було заблоковано за порушення пункту 1.8 Загальних правил проєкту, а саме: «Заборонено будь-які деструктивні дії щодо проєкту, зокрема неконструктивну критику, заклики залишити проєкт, спроби завдати шкоди чи перешкоджати його розвитку, а також відштовхування інших користувачів від придбання послуг під час гри».

Ви звернулися в тікет для уточнення причин отримання покарання у вигляді Деморгану. Після того, як адміністратор повідомив вам про можливість подання скарги на дії адміністратора котрий видав вам це покарання, ви завершили діалог словами: «Краще буду донатити на DDoS вашого проєкту». Загалом ваше спілкування супроводжувалося безпідставною критикою на адресу проєкту.

На цей раз покарання було пом'якшено до 5 днів HardBan. Зверніть увагу, що подальші звернення щодо амністії за цим пунктом правил будуть відхилені.

Скаргу закрито. Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі