- 24 Лип 2025
- 51
- Нікнейм адміністратора
- Kaja Svarowski Katrin
- Ваш статичний ID
- 17449
- Звʼязок з Вами
- Dc mihanya0654
- Детальний опис скарги/ситуації
- мені дали мут за 4.13 ЗП ( я слухав музику з відгровкою та в мащині мені дає мут Kaja Svarowski на 20 хвилин я пішов в дс та показав демку де видно відігровку мені кажуть шо вдігровка дійсна 15 хвилин коли в правилах такого не має Кая перепитала в ЗГА чи знімати мут кетрін сказала ні я запистався чого а мені сказали шо відгровка дійсна 15хвилин а такого в правелі не має такого ось правило
4.13. Заборонено використання Soundpad та інших програм для відтворення музики. | Mute 15-30 хвилин.
Виняток: дозволяється увімкнути музику в транспорті, лише за умови попереднього повного відігравання.
- Посилання на докази
- https://fex.net/uk/s/e4z1tda
- Яке покарання оскаржуєте
- Мут 20 хвилин
мені дали мут за 4.13 ЗП ( я слухав музику з відгровкою та в мащині мені дає мут Kaja Svarowski на 20 хвилин я пішов в дс та показав демку де видно відігровку мені кажуть шо вдігровка дійсна 15 хвилин коли в правилах такого не має Кая перепитала в ЗГА чи знімати мут кетрін сказала ні я запистався чого а мені сказали шо відгровка дійсна 15хвилин а такого в правелі не має такого ось правило
4.13. Заборонено використання Soundpad та інших програм для відтворення музики. | Mute 15-30 хвилин.
Виняток: дозволяється увімкнути музику в транспорті, лише за умови попереднього повного відігравання.