Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vadim Belford

Новий гравець
25 Чер 2025
2
Нікнейм адміністратора
katrin
Ваш статичний ID
20022
Звʼязок з Вами
kriluha
Детальний опис скарги/ситуації
добрий вечік я відкинув 200к на твінк аккаунт я не знав до того чи можна переселети таку маленьку суму але я знаю що не знания правил не освобождає від покарання але прошу вибачити на перший та останій раз і передивитися по поводу бана або зменшити сроки я буду вам буже вдячним якщо ви передивитися по поводу бана та я обіцяю що такої ошибки не повториться
Посилання на докази
https://imgpile.com/p/ZCooL2j
Яке покарання оскаржуєте
бан за перевод грошей
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Vadim belford 20022
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  4. Суть скарги: discord=kriluha
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
  6. Дата видачі покарання: 15.07.2026 19;52
  7. Добрий день. Я щиро прошу вибачення за своє порушення. Я перевів гроші з твінк-акаунта на основний, але на той момент не розумів, що це заборонено і може призвести до бану. Зараз я розумію, що порушив правила, і дуже шкодую про це. Обіцяю, що подібне більше не повториться, я уважно ознайомлюся з правилами і буду їх дотримуватися. Якщо це можливо, будь ласка, дайте мені ще один шанс і розгляньте можливість зняття блокування. Дякую за ваш час і розуміння.

1784134512281.png

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,263
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Ви не можете будь-яким чином взаємодіяти з твінком. На перший раз блокування буде знято, не порушуйте.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі