Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Thomas_Angelo

Шановний гравець
15 Гру 2024
237
Нікнейм гравця
ноунейм какой-то
Статичний ID гравця
35522
Ваш статичний ID
6377
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
magagelik (DS)
Суть скарги
Приехал я на арену что б ребята помогли мне с кввестом, приехал я без негатива, просто спросил кто может помоч мне, стоит высер и начинает говорить что я мент, мусор и т.д, потом я говорю ему что я щас арену закончу и кафну его, после того как сделал арену я его кафнул и во время процесуалки на арене меня убил статик 6118 что яаляеться нарушение правила 5.28
После этого меня попытались поднять но он убил и другого человека, кстате статик 6118 убил еще того типа в в наручниках что б поднять его и что б наручники слетели, после чего маленький высер берет меня в веревку и начитает РПшть, Без формы крайма, без людей, крадет меня, увозит, после чего еще и бреет налысо, ну и в конце убивает)
Прошу наказать его.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
1:25 Кафф - 1:50 5.28 ЗП - 2:00 Убивает типа в наручниках - 2:53 убивает типа который меня поднимает - 3:00 связывает меня - 5:38 бреет меня и в конце отката убивает
-

Skezz Yami

Шкез
16 Гру 2024
481
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було перерозглянуто.

Гравець 6118 отримує покарання по причині:

5.28. Заборонено без причини вбивати поліцейських, які проводять процесуальні дії. | GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1–14 днів.
Примітка: якщо хочете допомогти комусь уникнути затримання, і у вас достатньо людей для уникнення PG, ви можете під загрозою зброї змусити поліцейських відпустити гравця.​

Покарання - WARN.

5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 180-360 хвилин / GunBan 200-400 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів / HardBan 5-30.

Покарання - Demorgan 180 хвилин.

Гравець 35522 отримує покарання по причині:

3.1. Мінімальна кількість викрадачів повинна становити 4 особи. | WARN.

Покарання - WARN.

1.6. Заборонено використовувати тример для стрижки на гравцях без належної ІС причини. | Demorgan 90-120 хвилин. / WARN
Примітка: IC-причиною для використання тримера може вважатися дія, спрямована на приниження, висміювання або демонстративне знущання над учасниками угрупування чи самим угрупуванням.​

Покарання - Demorgan 90 хвилин.

Гравець 6377 отримує покарання по причині:

5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.

Покарання - Demorgan 90 хвилин.

5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 15-60 хвилин / Demorgan 20-90 хвилин / WARN / Ban 2-5 днів.

Покарання - Mute 30 хвилин.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі