Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Апеляція А був повністю зняття наказання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maxim Weeaver

Козак
14 Бер 2026
12
Нікнейм адміністратора
D. Perets
Ваш статичний ID
37981
Звʼязок з Вами
maxim202314
Детальний опис скарги/ситуації
Апеляція / Прохання про перегляд покарання (5.10 ЗП)

Ваш нікнейм:
Нікнейм адміністратораD.Perets
Дата видачі покарання: 27.06.2026
Причина покарання:5.10 ЗП // D. Perets

Розповідь ситуації (як усе було):

Вітаю, шановна старша адміністрація. Пишу цю тему, щоб просто пояснити ситуацію зі свого боку, оскільки сталося неприємне непорозуміння. Адміністратор D. Perets видав мені хард-бан по всіх акаунтах на 4 дні за «Відхід від RP», але, швидше за все, він просто не бачив усієї картини того, що відбувається.

Я біг дорогою і помітив, що на підлозі валяється поранений держник. Я хотів йому допомогти — підняти і віднести до іншого держника, який був неподалік. Але в цей момент до нас підбігла людина в чорному одязі. Я подумав, що ця людина сама підніме пораненого, тож вирішив не заважати. В цей же момент я побачив, що на землі лежить хевик, що випав — я забрав його і просто побіг далі у своїх справах.

Коли я відбігав, я краєм ока помітив, що людина в чорному одязі чи то побігла за мною, чи то почав махати рукою чи ножем — я повністю цього не побачив і не зрозумів його намірів. Проте жодних законних вимог я не чув. Мені ніхто не кричав «Зупинися!», ніхто не цілився в мене зі зброї та не намагався затримати. Зі мною не велося абсолютно ніякого RP-процесу.

Оскільки мені в цей момент потрібно було терміново і невідкладно відійти від комп'ютера у справах у реальному житті, я просто вийшов з гри. Я розумію, як мій вихід міг виглядати з боку адміністратора (заблукав хевик і вийшов), але це був чистий збіг за часом, я не мав наміру порушувати правила проекту. Така сувора міра покарання, як хард-бан на всі облікові записи, здається невідповідною в даній ситуації.

Якщо адміністратор все ж таки вважає, що покарання видано вірно, дуже прошу вас піти мені назустріч. Якщо це можливо, зніміть, будь ласка, хардбан і замініть його на пару годин деморгану. Заздалегідь дякую за розуміння.
Посилання на докази
https://imgpile.com/p/GgotIfE
Яке покарання оскаржуєте
5.10.ЗП
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,225
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Ви підняли хевік, через 9 секунд вже вийшли, ви розуміли що далі буде відбуватись. Так як покарання по пункту 5.10 вже було, вам видали хардбан.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі