- 30 Жов 2025
- 25
- Нікнейм адміністратора
- Danichka Swarovski
- Ваш статичний ID
- 27952
- Звʼязок з Вами
- ds pupesss
- Детальний опис скарги/ситуації
- Відіграла на сервері 2260 годин, і за весь цей час ні в одного адміністратора, включно з вищим керівництвом, жодного разу не виникало питань щодо мого імені Pupa.
Даний адміністратор раніше був куратором BCSD, неодноразово бачив мене на сервері та розглядав мої тікети. У той період жодних претензій чи зауважень щодо мого нікнейму не було.
Аналогічна ситуація і з Government. З моменту вступу до фракції я постійно перебувала в її складі. Адміністратор неодноразово мене бачив, проте жодних питань щодо мого нікнейму також не виникало.
Саме тому мені незрозуміло, з яких причин лише зараз, після понад 2260 відіграних годин, було прийнято рішення зобов'язати мене змінити нікнейм. Якщо протягом усього цього часу він не порушував правила, не викликав жодних зауважень ні в адміністрації, ні у вищого керівництва.
Я не погоджуюся з цим рішенням, оскільки вважаю його необґрунтованим. Правила щодо нікнеймів існували й раніше, однак за весь час мого перебування на сервері жоден адміністратор не вказував на будь-яке порушення з мого боку.
- Посилання на докази
- https://imgchest.com/p/dl7ppg86k7o
- Яке покарання оскаржуєте
- Зміна ніку
-