- 4 Кві 2026
- 16
- Нікнейм адміністратора
- Danichka Swarovski
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- Discord): zludenua
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я подав 2 скарги на двох різних гравців. Замість того, щоб розглянути кожну справу окремо та винести відповідне покарання по кожному порушенню, він об’єднав усе в одну скаргу та покарав усіх разом.
У результаті виходить така ситуація: гравець #31479 отримує покарання лише за перший відкат, а за другою скаргою, де були найбільш суттєві порушення, покарання не буде. Замість бана — деморган.
Вважаю такий розгляд справи некоректним.
перша скарга де адміністратор виніс покарання
Друга скарга де він відмовився її опрацтовувати
Перша скарга — за нею адміністратор виніс покарання.
Друга скарга — за нею адміністратор відмовився проводити розгляд.
Як це працює? Я подавав дві окремі скарги на різних гравців. Чому адміністратор не розглянув кожну справу окремо та не виніс відповідне покарання за кожне порушення?
Чесно кажучи, мені неприємно бачити таку ситуацію. Я витратив час, зібрав докази та подав дві окремі скарги, очікуючи справедливого розгляду кожної з них.
Але вийшло так, що одну скаргу врахували, а другу просто залишили без розгляду. Вважаю, що це несправедливо, оскільки кожне порушення повинно оцінюватися окремо, а не ігноруватися через об’єднання справ.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- Посилання на докази
- https://www.youtube.com/watch?v=STWRAe6tEpU
- Яке покарання оскаржуєте
- оскаржую хибне рішення адміністратора
Оскаржую рішення адміністратора та прошу провести перерозгляд справи.