Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

yukyuk_1704

Козак
2 Січ 2025
16
Нікнейм гравця
Denis Dragon
Статичний ID гравця
19686
Ваш нікнейм
Ronald Kray
Ваш статичний ID
6558
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
yurii_yam
Суть скарги
Працюючи далекобійником довозив замовлення й по дорозі мене зустрів шериф, він розвернувся й їзав заду мене з включеними мигалками але при цьому не даючи жодних вимог для зупинки, потім він відкрив вогонь по авто без жодних вимог та попереджень. Після чого він підійшов до авто й сказав даю дві секунди щоб я вийшов, потім застосував тайзер через закриті двері та скло авто й викинув мене на землю й накинув кайданки, потім повів до авто, став щось розказувати не зрозуміло й казати що написав адміну (хоча це рп процес) посадив й повіз в відділ BCSD , по дорозі сказав що інкримінує статтю образу держ службовця але причину зупинки й на підставі чого я затриманий не пояснив лише сказав що йому байдуже але ненормативною лексикою , в вділку сказав що так хоче й йому все одно, також не надав змоги скористатися послугами адвоката, не пояснивши нічого посадив до вязниці. Рахую поведінку даної особи як NON RP COP. З моєї сторони було сказано багато матюків але в даній ситуаціїї інакше не можна так як працівник держ структур має дотримуватись RP моделі свого персонажу, чого дана особа не зробила а вела себе похабно тому й спілкування з ним було на відповідному рівні.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
11.06.2026 00:07 , 01:08, 01:17, 11:00, 11:30, 11:40, 11:45
NONRPCOP

Kaia Swarovski

Куратор
14 Гру 2024
169
Вітаю, шановний гравцю!

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

#19686 отримує покарання у вигляді:
3.11 Усі права, а також статті, які порушив гравець, мають бути озвучені в голосовий чат. | Demorgan 30 хвилин.
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | WARN .
5.2. “DM” - DeathMatch . | Demorgan 180 хвилин .

#4218 отримує покарання у вигляді:

5.2. “DM” - DeathMatch . | Demorgan 120 хвилин.

#31118 отримує покарання у вигляді:
5.2. “DM” - DeathMatch . | Demorgan 120 хвилин.

#6558 отримує покарання у вигляді:
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 360 хвилин.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі