- 28 Січ 2025
- 15
- Нікнейм адміністратора
- Akio Meyer
- Ваш статичний ID
- 3277
- Звʼязок з Вами
- discord - n1ga007
- Детальний опис скарги/ситуації
- Опис ситуації, у якій було отримано блокування: Я приїхав на ящик і чекав 02:00 але приїхали ще двоє де один з них бігав з карабою в руках це видно на їхньому ж відкаті який вони подали у скразі 8018 скарги без.орг , побачивши що один із них бігав з карабіном у руках я розцінив це вже як ІС причину що якщо ми пересічемось я можу відкривати вогонь щоб захистити себе бо причини щоб він носив карабін у руках у нього не було там були тільки ми і це було ясно що він буде стріляти якщо хтось забіжить до ящику і коли я забіг він теж по мені стріляв. Я рахуя що покарання у 3 години якось не справедливо бо ті двоє занадто хитрі один бігає з карабою на всяк випадок а друга не видна і її ДМлять.
- Посилання на докази
- https://ibb.co/SXkCq0vv
- Яке покарання оскаржуєте
- ДМ - адже я рахую що в мене була ІС причина
- Нікнейм персонажа: Nazar Armatura
- Час та дата отримання покарання: 2026 - 06 - 07 - 15:09:20.
- Опис ситуації, у якій було отримано блокування: Я приїхав на ящик і чекав 02:00 але приїхали ще двоє де один з них бігав з карабою в руках це видно на їхньому ж відкаті який вони подали у скразі 8018 скарги без.орг , побачивши що один із них бігав з карабіном у руках я розцінив це вже як ІС причину що якщо ми пересічемось я можу відкривати вогонь щоб захистити себе бо причини щоб він носив карабін у руках у нього не було там були тільки ми і це було ясно що він буде стріляти якщо хтось забіжить до ящику і коли я забіг він теж по мені стріляв. Я рахуя що покарання у 3 години якось не справедливо бо ті двоє занадто хитрі один бігає з карабою на всяк випадок а друга не видна і її ДМлять.
- Нікнейм адміністратора, який видав блокування: Akio Meyer - притензій до нього я не маю можливо він просто не правильно побачив ситуацію бо дивився її по тайм коду але якшо подивитись весь відкат то це буде виглядати так як я це розписав вище.
- Скриншот отримання покарання: https://ibb.co/SXkCq0vv
- Ваш статичний ID: #3277