Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
26 Вер 2025
50
Нікнейм гравця
Невідомі
Статичний ID гравця
2355 17449 31584 26869
Ваш статичний ID
26227
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Tg @UA01A
Суть скарги
/q
Доказ порушення з боку іншого гравця

Тайм-коди:
/q 2355 - 01:05
/q 17449 - 01:18
/q 31584 - 01:29
/q 26869 - 01:54
Дата та таймкод порушення
13.02.2026 о 22:55 год.
13.02.2026 приблизно о 22:50 год., до відділу CID FIB, від інформаторів, надійшла інформація про те, що невідомі особи у білому одязі, перебуваючи в біля району "Рибка", здійснюють пограбування мирного жителя штату та розпочали вести стрілянину по особам у чорному одязі. Прибувши на місце, виявлено активну фазу перестрілки, проте "білих" ліквідовано до приїзду працівників FIB.
З метою встановлення всіх обставин події, прийнято рішення про проведення реанімаційних заходів та подальших процесуальних дій з особами у білому. Проте вказані особи показали "містику" та іспарилися.
Після чого, з особами у чорному проведені відповідні процесуальні дії належним чином.

Ми зрозуміли ситуацію та навіть не захотіли витрачати на них адреналіни, тому що всі б і так дали /q.

Я дуже прошу Адміністрацію проекту провести бесіду з лідером мафії.

Alvaro

Crime
Головний Куратор
23 Чер 2025
406
Покажи процесуальні дії з чорними, чисто раді інтересу, бо у войсі і в чаті рації, шось трохи інше, не по МГ інфі приїхали? Бо до цього шось ми катали, ви бачили це і чомусь нічого не було, лише тільки зненацька "особи в чорному" вийшли в нас, хоча до цього теж катали і не виходили, появились ви =)

і запитання ще одне, чим регламентовано шо вас 3 виходять де 10+ осіб, озброєні та в перестрілці? Це дозволено?

26 Вер 2025
50
Покажи процесуальні дії з чорними, чисто раді інтересу, бо у войсі і в чаті рації, шось трохи інше, не по МГ інфі приїхали? Бо до цього шось ми катали, ви бачили це і чомусь нічого не було, лише тільки зненацька "особи в чорному" вийшли в нас, хоча до цього теж катали і не виходили, появились ви =)

і запитання ще одне, чим регламентовано шо вас 3 виходять де 10+ осіб, озброєні та в перестрілці? Це дозволено?
Вважаю, що Ваше звернення не має відношення до порушення ЗП, викладених у скарзі.

Але все-ж таки надам відповідь відносно правил ПГ.
Правила державних організацій передбачають виходу одного агента ФІБ на 3-х осіб. Вас було менше 9 осіб, також Ви були мертві.
Відносно надання відеозаписів, можете написати в особисті повідомлення мені. І лише з дозволу мого лідера організації та куратору ФІБ, я можу щось показати.
Але повторюсь, це не відноситься до порушення членів фракції Київської мафії.

Alvaro

Crime
Головний Куратор
23 Чер 2025
406
Вважаю, що Ваше звернення не має відношення до порушення ЗП, викладених у скарзі.

Але все-ж таки надам відповідь відносно правил ПГ.
Правила державних організацій передбачають виходу одного агента ФІБ на 3-х осіб. Вас було менше 9 осіб, також Ви були мертві.
Відносно надання відеозаписів, можете написати в особисті повідомлення мені. І лише з дозволу мого лідера організації та куратору ФІБ, я можу щось показати.
Але повторюсь, це не відноситься до порушення членів фракції Київської мафії.
Та я побачив вже в чаті хто ваш інформатор був, все нормально, а по решту ситуації, ви заходили у файт не тільки проти нас, по ІС, ви знали хто люди в чорному одязі? тому там більше 9 осіб, якщо ми були вже до вашого приїзду мертві то жодного РП з вами не мали, моя думка, адміністрація розгляне і дасть вердикт

Останнє редагування:

Alvaro

Crime
Головний Куратор
23 Чер 2025
406
Доречі, не знайшов шо можна 1 в 3, тільки про 1 в 2, (можливо не помітив десь) але також знайшов ше:

5.19. ЗП Провокувати гравців на порушення правил сервера. | Demorgan 30-60 хвилин / Ban 3-30 днів / HardBan 7-15 днів. (Моментик не кафаємо просто кюхи збираємо)

1.6. ПДО Заборонено ігнорування порушень від гравців будь-якої фракції. | Попередження / Догана / Звільнення

1.8. ПДО Співробітникам державних структур під час виконання службових обов’язків суворо заборонено будь-які зв’язки з представниками кримінальних організацій. Це стосується ігнорування явних порушень закону, за винятком окремих RP-ситуацій. | Попередження / Догана / Звільнення
Виняток: коли це частина впровадження або проведення прихованого слідства, і якщо ці особи є їх близькими друзями у ІС процесі (цей факт має бути доказовим).

І просто саме головне запитання, по вашим словам ми всі вже впали, на вашому відкаті помітно як вони ще стріляють, звідки по ІС ви знали що білі це київська мафія, а чорні це ваші друзі? чому не відкривали вогонь по чорним, що зобов'язанні були зробити відповідно до правил серверу?

Останнє редагування:
26 Вер 2025
50
Доречі, не знайшов шо можна 1 в 3, тільки про 1 в 2, (можливо не помітив десь) але також знайшов ше:

5.19. ЗП Провокувати гравців на порушення правил сервера. | Demorgan 30-60 хвилин / Ban 3-30 днів / HardBan 7-15 днів. (Моментик не кафаємо просто кюхи збираємо)

1.6. ПДО Заборонено ігнорування порушень від гравців будь-якої фракції. | Попередження / Догана / Звільнення

1.8. ПДО Співробітникам державних структур під час виконання службових обов’язків суворо заборонено будь-які зв’язки з представниками кримінальних організацій. Це стосується ігнорування явних порушень закону, за винятком окремих RP-ситуацій. | Попередження / Догана / Звільнення
Виняток: коли це частина впровадження або проведення прихованого слідства, і якщо ці особи є їх близькими друзями у ІС процесі (цей факт має бути доказовим).

І просто саме головне запитання, по вашим словам ми всі вже впали, на вашому відкаті помітно як вони ще стріляють, звідки по ІС ви знали що білі це київська мафія, а чорні це ваші друзі? чому не відкривали вогонь по чорним, що зобов'язанні були зробити відповідно до правил серверу?
«/q збираємо» я сказав у ООС діскорд, щоб не витрачати на вас адріки, яких і так бракує.

На рахунок 1.8. ПДО, це звичайна сімʼя, громадяни штату. Ні в якій організації не перебувають.

Згоден з Вами у частині: «Адміністрація розгляне і дасть вердикт»

Alvaro

Crime
Головний Куратор
23 Чер 2025
406
«/q збираємо» я сказав у ООС діскорд, щоб не витрачати на вас адріки, яких і так бракує.

На рахунок 1.8. ПДО, це звичайна сімʼя, громадяни штату. Ні в якій організації не перебувають.

Згоден з Вами у частині: «Адміністрація розгляне і дасть вердикт»
по ІС ви не знаєте хто це такі були, так як в осіб були маски це раз, ви бачили як вони стріляють і не вчинили жодних дій два, спілкування що «ми вас трогати не будемо» було в ІС чат, як і ваше спілкування в рації, учасниками РП ви взагалі не були, так як не знали і не бачили чи хтось із нас стріляв, я особисто лежав там і до мене бігали «діставали кайданки», але впринципі по історії ваших скарг бачу, крім спеціалізації «кюха» ви більше нічим не займаєтесь😅

Alvaro

Crime
Головний Куратор
23 Чер 2025
406
Я думаю, тут зрозуміло щодо того шо ніхто не старається уникнути покарання, чи ше шось таке, просто смішно із всією ситуації, що «дехто» бачить тільки порушення які хоче, а не все фул РП-ситуацію, не побачивши навіть свої порушення, і завжди вийти з хевіком десь за 100+ метрів, знайти Кюху коли в когось згорає із-за такого і особливо всіх улюблена 5.28.1 🤣

Kael Balford

Шановний гравець
14 Кві 2025
45
1771073701150.png

Даже если и так то рп никто не начинал и по откату это тоже слышно

Uwe Babay

Шановний гравець
17 Гру 2024
168
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравці #2355 #17449 #31584 #26869 отримують покарання по причині:

5.10. Втеча від RP | Demorgan 360-540 | WARN / HardBan 3-10 днів.

Якщо вбачається інше рішення по даній скарзі, подавайте апеляцію. З повагою Uwe Babay​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі