Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mike Petrushka

Сержант
19 Чер 2025
10
Нікнейм адміністратора
Danichka Swarovski, Katrin
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
Discord - _renewall_
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю, пане Нокс.
Змушений звернутися до Вас, оскільки ситуація, яка склалася навколо моєї скарги та подальших дій адміністрації, викликає в мене все більше запитань щодо об'єктивності, компетентності та неупередженості окремих представників адміністративного складу.

Суть ситуації полягає в тому, що мною була подана скарга на дії Куратора державних організацій Danichka Swarovski у зв'язку з виданим мені покаранням, яке, на мою думку, не відповідало фактичним обставинам ситуації та було застосоване помилково. Проте замість детального та неупередженого розгляду скарги я отримав відповідь від Заступника Головного Адміністратора Katrin, яка фактично звела всю аргументацію до того, що мої доводи нібито не виправдовують мої дії.
У зв'язку з цим у мене виникає цілком логічне питання: на підставі якого пункту правил адміністрації або внутрішнього регламенту саме пані Katrin здійснювала розгляд даної скарги? Якими нормативними документами вона керувалася під час винесення свого вердикту? Чи проводився повноцінний аналіз ситуації, чи рішення було ухвалене виключно на підставі позиції адміністратора, на якого, власне, і була подана скарга?

Відверто кажучи, я починаю сумніватися в компетентності як пані Katrin, так і пана Danichka Swarovski, оскільки за час моєї гри неодноразово стикався з негативними відгуками та скаргами інших гравців щодо їхньої роботи. Звісно, я не можу стверджувати, що всі ці скарги були обґрунтованими, проте після власного досвіду взаємодії з даними адміністраторами починаю розуміти причини такого невдоволення.

Окремо хочу звернути Вашу увагу на події, що відбулися сьогодні, 30.05.2026 року. Протягом майже всього часу моєї гри я неодноразово помічав присутність адміністратора поблизу себе у режимі спостереження. Я бачив тінь персонажа, який пересувався за мною під час гри, та майже впевнений, що це був саме Danichka Swarovski. Звичайно, я не можу надати стовідсоткових доказів цього факту, однак сукупність обставин викликає серйозні підозри щодо можливого упередженого ставлення до мене після подання скарги на його дії.

Більше того, саме цього дня мені було видано покарання у вигляді Warn за пунктом 5.6 ЗП (якщо я не помиляюся щодо самого пункту). При цьому я досі не розумію, яким чином мої дії були кваліфіковані як Spawn Kill. Я прибув на місце подій та ліквідував співробітника FIB, який знаходився на парковці та не перебував безпосередньо у зоні появи гравців. Якщо адміністрація вважає це Spawn Kill, то я хотів би побачити чітке та аргументоване пояснення, на підставі яких критеріїв було прийнято таке рішення.
Також мене щиро дивує практика видачі ЗЧС терміном на 90 днів за подібні порушення. Прошу надати конкретний пункт правил, де зазначено, що саме за такі дії передбачене подібне покарання. На даний момент складається враження, що покарання застосовуються вибірково та залежать не від правил, а від особистого бачення конкретного адміністратора.

Ще одним питанням, яке мене турбує, є тенденція, яку я спостерігаю під час розгляду багатьох скарг. Складається враження, що практично в кожній конфліктній ситуації винним автоматично визнається гравець, тоді як дії адміністрації апріорі вважаються правильними та такими, що не потребують додаткової перевірки. У зв'язку з цим виникає логічне питання: чи дійсно адміністрація проєкту готова визнавати власні помилки, чи будь-які скарги на представників адміністрації розглядаються виключно формально?

Окремо хочу наголосити на тому, що особисто був свідком випадків, коли адміністрація втручалася в активний RolePlay-процес. Наскільки мені відомо, адміністратор є OOC-персонажем, а тому повинен максимально уникати втручання в RP-ситуації до моменту їх завершення, якщо немає критичної необхідності негайного реагування. Проте на практиці я неодноразово спостерігав іншу картину. І найприкріше в цьому те, що окремі адміністратори поводяться так, ніби впевнені у власній безкарності, оскільки знають, що жодних наслідків для них не буде.

Саме тому я прошу Вас особисто переглянути мою початкову скаргу без урахування вже винесених висновків та надати власну незалежну оцінку ситуації. Я не прошу особливого ставлення чи привілеїв. Я лише хочу отримати чесний, об'єктивний та професійний розгляд, який буде базуватися на правилах проєкту, а не на особистих переконаннях окремих представників адміністрації.

Сподіваюся, що Ви приділите увагу даному зверненню та надасте вичерпну відповідь по кожному з озвучених мною питань. Моєю метою є не конфлікт з адміністрацією, а встановлення справедливості та розуміння того, що правила на проєкті є однаковими як для звичайних гравців, так і для представників адміністративного складу.

Бажаю повернутись на свою посаду та продовжити вести свою діяльність як Голова Колегії Адвокатів - з повагою M.Petrushka!
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%9E%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%B7%D0%B2%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%B7%D0%BD%D1%8F%D1%82%D1%82%D1%8F-%D0%B7-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%B8.23177/
Яке покарання оскаржуєте
Звільнення з посади, ЗЧС 90 днів, варн.
.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Переглянув усі теми, які ви писали щодо даної ситуації. Порушення з вашого боку дійсно є, за що ви відповідно й отримали покарання. Також, наскільки мені відомо, ви неодноразово провокували працівників даної фракції, що в підсумку призводило до конфліктів. Адміністратор, а саме куратор даної фракції, має повне право звільнити вас з цієї причини. Тим більше, повторюсь, за вами неодноразово були помічені подібні провокації.

Щодо ситуації з його появою, це вже окремий момент. Порушення з його боку дійсно є. Він не повинен був з'являтися таким чином перед вами та втручатися в RP-ситуацію. За дані дії адміністратор отримає попередження та дисциплінарне стягнення. Подібних ситуацій надалі не буде. Якщо виникне необхідність поспілкуватися з гравцем під час RP-процесу, адміністратор матиме право телепортувати гравця до себе, не зриваючи RP-процес та не втручаючись у неї подібним чином.

Щодо ситуації зі Spawn Kill, ви не прикріпили жодних доказів або посилання на скаргу, за якою отримали покарання. Тому коментувати даний момент я не можу, оскільки відсутні будь-які підтвердження вашому тексту.

Щодо тенденції, яка вас "турбує", адміністратор, який неодноразово порушує правила, відповідно отримує покарання. Якщо на адміністратора подається скарга і під час її детального розгляду Головний куратор адміністрації, Заступник головного адміністратора або Головний адміністратор виявляє порушення, то йому видається покарання залежно від тяжкості порушення. Неодноразово були випадки, коли після розгляду скарг адміністратори отримували серйозні покарання, аж до зняття з посади, внесення до ЧС адміністрації та блокування акаунта. Тому, ймовірно, ви не надто часто переглядаєте даний розділ і просто не помітили подібних скарг.

Порушення зі сторони Заступника головного адміністратора не були виявлені.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі