- 29 Січ 2025
- 12
- Нікнейм адміністратора
- Lirika Li Katrin
- Ваш статичний ID
- 12878
- Звʼязок з Вами
- DS : bill_blood
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю, пане Noxx.
Дана скарга адресована особисто Вам як Головному Адміністратору проєкту.
Перш за все, хочу звернути увагу на той факт, що моя попередня скарга була спрямована саме для розгляду Головним Адміністратором це буде підтверджено першим реченням "Доброго дня, пане Noxx.". Проте її перевіркою займалася пані Katrin, яка обіймає посаду Заступника Головного Адміністратора. Вважаю це доволі дивним, оскільки у скарзі безпосередньо порушувалися питання, що вимагали саме Вашої оцінки та Вашого рішення.
У зв'язку з цим прошу Вас особисто надати коментар щодо ситуації, викладеної в моїй попередній скарзі, а також повідомити, чи буде проведена будь-яка службова бесіда або перевірка дій пані Katrin у зв'язку з втручанням у розгляд звернення, яке було адресоване безпосередньо Вам.
Окремо хочу висловити своє невдоволення діями адміністратора Lirika Li. За результатами розгляду ситуації мені було видано максимально можливе покарання за порушення NRD. При цьому я категорично не погоджуюся з кваліфікацією своїх дій як грубого порушення, яке б виправдовувало застосування саме максимального покарання.
На мою думку, дане рішення є надмірним, необґрунтованим та таким, що не відповідає тяжкості самого порушення. Більше того, з боку це виглядає як прояв ворожого ставлення або особистої неприязні щодо мене, що є неприпустимим для представника адміністрації, який повинен залишатися максимально об'єктивним та неупередженим під час виконання своїх обов'язків.
Враховуючи викладене вище, прошу:
- Особисто розглянути дане звернення.
- Надати оцінку діям адміністраторів Katrin та Lirika Li.
- Провести відповідну перевірку щодо правомірності виданого покарання.
- У разі встановлення помилки або перевищення повноважень з боку адміністрації — надати публічні вибачення.
- Розглянути можливість виплати компенсації у розмірі 1.000.000 ігрової валюти за завдані незручності, витрачений час та моральний дискомфорт, спричинений, на мою думку, необ'єктивним розглядом ситуації.
З повагою, Billy Petrushka!
- Посилання на докази
- https://imgpile.com/ru/p/8PoOR8U
- Яке покарання оскаржуєте
- NRD
.