Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Baskov

Шановний гравець
18 Лип 2025
138
Нікнейм адміністратора
Lirika Li | Katrin
Ваш статичний ID
20916
Звʼязок з Вами
Telegram @Deniskl6
Детальний опис скарги/ситуації
Я затримував працівника FIB. Після цього інший працівник зайшов на закриту територію LSPD, у зв’язку з чим я затримав уже другого порушника. Відповідно до правил серверу ніде не вказано, що один співробітник не може затримувати двох людей одночасно. Якщо таке правило існує, прошу надати конкретний пункт правил, який це забороняє.

Покарання було видане за NonRP, однак, якщо базуватись на логіці реального життя, поліцейський цілком може затримати двох людей одночасно. Тому я не розумію, у чому саме полягає порушення RP-процесу з мого боку.

У зв’язку з цим прошу переглянути ситуацію, зняти видане покарання та повернути мене на попередню посаду у фракції, оскільки жодного правила, яке б забороняло мої дії, не було порушено.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/lirika-li-5-1-%D0%97%D0%9F.23116/
Яке покарання оскаржуєте
WARN
-

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Порушення зі сторони адміністратора не було виявлено, ви могли викликати підмогу через службову рацію, щоб хтось затримав іншу особу. Якщо ж на вашу думку ви хочете, щоб це було можливо то напишіть в покращення на форумі тему про додавання цього правила і якщо більшість гравців проголосують ЗА, то ми додамо його.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі