Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Вельми поважна Адміністрація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Serhii_Light

Новий гравець
24 Тра 2026
2
Нікнейм гравця
Не знаю
Статичний ID гравця
40419
Ваш статичний ID
40712
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
https://t.me/Akashi_1221
Суть скарги
ДМ + образи
Доказ порушення з боку іншого гравця
Не можу скинути , відео завелике
Дата та таймкод порушення
Я скину відео в тг, бо сюди ЗАНАДТО ВЕЛИКЕ
Довожу до відома , хотілось б, гравця, який своєю сутністю є "Неадекватом" , і коли я почав його тролити, за його "Вельмиповажність" , я отримав БАН.
Отож , сталась ситуація в ЛІКАРНІ
Я був собі там , хлопчина вирішив мене "ОГРАБУВАТИ" , і коли я взяв молоток в руки, він спитав, чи я хочу його вдарити. Чесно? ДУЖЕ, але моральна шкода - завжди краще. Тому я сказав що його СКОРІШЕ образило ЖИТТЯ і пішов, в свою чергу я отримав ВЕЛИКУ дозу матюків і образ (****************************ЦИШ, і т.д.). Звичайно важко гравцю який вирішив ДМ поза ГЕТО (Якщо це правило є ПРАВИЛОМ ПРОЕКТУ) , но я вирішив ВСЕ Ж поділитись відео (Ну бан отримав хоч поділюсь відео).
Я не критикую дії АДМІНІСТРАТОРА який мені видав бан, АЛЕ, просто хочу щоб ти побачив малолітнього критина, з іншої сторони.
ЩО і як я отримую далі Я НЕ КРИТИКУЮ І БУДУ ЗГОДЕН З КОЖНОЮ ДІЄЮ АДМІНІСТРАЦІЇ ПРОЕКТУ.

Велике прохання , НАДАТИ МЕНІ електронку або інших зв'язок для отримання відео ФІКСАЦІЇ

Сергій.

Вкладення

• зображення_2026-05-24_150252530.png
    зображення_2026-05-24_150252530.png
    1.9 Mб · Перегляди: 17

Ded Matthew

Cur Vagos
Куратор
4 Лис 2025
71
Вітаю, відео не приймаємо ніде окрім форуму, отож загрузіть відео на youtube.com і очікую його тут. У вас є 12 годин на це.

Serhii_Light

Новий гравець
24 Тра 2026
2
Вітаю, відео не приймаємо ніде окрім форуму, отож загрузіть відео на youtube.com і очікую його тут. У вас є 12 годин на це.

Alvaro

Crime
Головний Куратор
23 Чер 2025
406
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

У зв'язку із відсутністю повного відкату всієї ситуації від початку та відсутністю звуку мікро. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі