Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 914 / Через мірна дальність радара

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maksim Gollandets

Козак
8 Кві 2026
7
Нікнейм гравця
Gabba Triad
Статичний ID гравця
18693
Ваш нікнейм
Mak Trakher
Ваш статичний ID
37285
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ТГ BaBaYaGa_100500
Суть скарги
Катався по місту їхав у бік поліцейської дільниці заїхав за поворот (Не бачивши громодянина поліцейского та його блок-пост + обмеження швидкості) і як продовжив свій рух то на мій телефон прийшло повідомлення про те що мені прийшов штраф за привиишення швидкості ( Я спочатку не зрозумів звідки і де взагалі стоїть блок-пост але трохи подумавши я поїхав на місце де вони восновном стоять і побачивши що він там знаходться)
Але хіба він може дотягуватися аж на таку дистанцію коли водій навідь його не бачить і не бачиить блокпост із показником швдкості
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
0:02-0:07
Катався по місту їхав у бік поліцейської дільниці заїхав за поворот (Не бачивши громодянина поліцейского та його блок-пост + обмеження швидкості) і як продовжив свій рух то на мій телефон прийшло повідомлення про те що мені прийшов штраф за привиишення швидкості ( Я спочатку не зрозумів звідки і де взагалі стоїть блок-пост але трохи подумавши я поїхав на місце де вони восновном стоять і побачивши що він там знаходться)
Але хіба він може дотягуватися аж на таку дистанцію коли водій навідь його не бачить і не бачиить блокпост із показником швдкості

Danichka Swarovski

.
Куратор
8 Лис 2025
131
Вітаю.

Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Порушень не виявлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі