Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскарження для адміністратора Noxx

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Fridrih

Новий гравець
8 Тра 2026
1
Нікнейм адміністратора
Ded Matthew
Ваш статичний ID
26936
Звʼязок з Вами
Vitalik_Val
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня, шановна адміністраціє.

Хочу попросити вибачення за свою поведінку під час розмови з адміністрацією. Я визнаю, що був неправий, коли зірвався та почав грубити. На емоціях через ситуацію з покаранням у зеленій зоні я не стримав себе, але це не є виправданням моїх слів.

Зараз я повністю усвідомлюю свою помилку та шкодую про сказане. Надалі обіцяю поводитися адекватно, дотримуватись правил серверу та з повагою ставитись до адміністрації й гравців.

Прошу розглянути можливість амністії або скорочення терміну блокування. Буду вдячний за другий шанс.

Дякую за увагу.
Посилання на докази
https://postimg.cc/bdFLmnJX
Яке покарання оскаржуєте
Бан на 10 днів, з 01.05.2026
Доброго дня, шановна адміністраціє.

Хочу попросити вибачення за свою поведінку під час розмови з адміністрацією. Я визнаю, що був неправий, коли зірвався та почав грубити. На емоціях через ситуацію з покаранням у зеленій зоні я не стримав себе, але це не є виправданням моїх слів.

Зараз я повністю усвідомлюю свою помилку та шкодую про сказане. Надалі обіцяю поводитися адекватно, дотримуватись правил серверу та з повагою ставитись до адміністрації й гравців.

Прошу розглянути можливість амністії або скорочення терміну блокування. Буду вдячний за другий шанс.

Дякую за увагу.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
959
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Так як у вас вже було блокування за образи, неповагу до адміністрації, блокування зняте не буде.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі