Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга вопрос к администрации сервера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Easy

Козак
12 Кві 2026
21
Нікнейм адміністратора
Все
Ваш статичний ID
37806
Звʼязок з Вами
DS/TG easy_not_easy
Детальний опис скарги/ситуації
Я очень сильно бы не хотел, чтобы это сообщение восприняли как спам или флуд, а тем более оффтоп. Так как это все таки не предложение, а жалоба, я принял решение написать ее тут и сразу уточнить.

В этой жалобе:
№7483 | Неадекват 4262
Мне говорят, что доказательства, снятые не мной, не учитываются. То есть, если жалоба нацелена на наказание игрока, который нарушил правила относительно меня, ее должен предоставить лично я.

Но в этой жалобе:
№7039 | DM 14481
Администратор выдаем наказание мне, хотя я сам составил жалобу на другого человека. Получает тот человек не составлял жалобу на меня и вообще никто другой не составлял жалобу на меня.

Почему при реальном нарушении правил, но при этом снятым третьим лицом, администратор игнорирует эти факты и позволяет игрокам явно нарушившим правило.

Все в той же жалобе есть ответ администратора
"На рахунок ДМ ви почали кривляти його і цим самим провокувати."
Я правильно понимаю, если кто-то меня будет кривлять, я могу его убивать в любой зоне, ссылаясь на провокацию?

п.с В целом общее впечатление, от рассмотрения этой жалобы негативное, явное не желание наказать игрока "старичка". Глобально на видео видно, что игрока ведет себя агрессивно, из-за мелочи, и портит игру мне "новому игроку".

Моя цель не поспорить или кого-то обвинить, можете мне дать развернутый ответ или тут или по моим контактным данным. Спасибо
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967483-%D0%9D%D0%B5%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%82-4262.22090/
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967483-%D0%9D%D0%B5%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%82-4262.22090/
Вопрос

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
959
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Згідно перегляду будь-яких скарг, скарги написані від третього лиця не будуть розглядатись, можливі винятки, коли зафіксовані серйозні порушення такі як,
образи, рекламу сторонніх проєктів, використання стороннього ПЗ, MDM, MFD, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, багоюз або дії, що шкодять проєкту.
По першій скарзі, її було перерозглянуто і видано покаранню гравцю. Щодо другої, то розгляд скарги проходить в обидві сторони і фіксуються всі порушення, не дивлячись хто саме закидає скаргу.
1.5. Порушення правил карається для обох сторін у разі взаємних порушень. Гравець, що подав скаргу, також отримує покарання, якщо сам порушив правила у відповідь.
Приклад: якщо гравець подає скаргу за образи, але у відповідь також образив іншого гравця - покарання отримає і він.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

• Вподобайка
Реакції: Easy
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі