Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: #13510, #15890, #10127
#13510, #15890, #10127
Ваш нікнейм: Ban Laden
Ваш статичний (незмінний) ID: 17172
travkinnnn (tg, discord)
Суть скарги: NonRP затримання за незаконний вилов риби, навіть не могли пояснити нормально причину затримки і як вони зрозуміли, що я ловив рибу, коли мене затримали на березі, нічого не кажучи одразу накинули наручники і почали садити у вертоліт не відповідаючи на мої питання. У мене в руках не було вудки або риби. Витратили майже годину мого часу, нормально нічого не пояснюючи. Всі докази будуть на відео більш детально, вийшло довге відео, бо гравці дуже довго проводили затримання. Дуже хочу побачити відео цих гравців, як в них був на рибалці "свій засланий козачок". Я і справді ловив скату, не заперечую це, але якщо затримують, то нехай хочаб по РП це роблять...
LSPD спільно з організацією U.S ARMY працювали згідно наданого ордеру від прокурора *ТИК*, перед цим вони відправили людей, які знаходилися в громадській формі та слідкували, хто рибалить.
Порушень правил від працівників LSPD не зафіксовано, данне питання ви можете вирішити через позов до прокуратури або судду.
Розглянуто!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)